Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβάθμισε τον gaming ήχο σου με την Creative

*
Η Creative έχει πολλά χρόνια προ-υπηρεσίας στο τομεά του ήχου, έχοντας στο ιστορικό της τις πρώτες κάρτες ήχου αλλά και μερικά από τα πρώτα MP3 player. Σήμερα, έχει μια τεράστια γκάμα από προϊόντα που αν τμη τι άλλο μπορούν να προσφέρουν στο χρήστη αυτό που ζητά.

Creative SXFI Gamer
Ο καλός ήχος κατά την προβολή περιεχομένου ή φυσικά, κατά τη διάρκεια του gaming, ανεβάζει αδιαμφισβήτητα κατά πολλά επίπεδα την εμπειρία του χρήστη. Η ύπαρξη ενός καλού setup ήχου προϋποθέτει πως μέσω αυτού μπορείτε να ακούσετε τα πάντα καλύτερα, καθαρότερα και να νιώσετε πραγματικά πρωταγωνιστές του κόσμου που, μέχρι πρότινος, απλά παρακολουθούσατε. Δεν έχουν όμως όλοι διαθέσιμο μεγάλο χώρο για εγκαταστάσεις με πολλαπλά ηχεία και πανίσχυρους ενισχυτές, οπότε τι καλύτερο από ένα πραγματικά ποιοτικό σετ ακουστικών σαν τα Creative SXFI Gamer, που είναι ικανά να σας προσφέρουν μια από τις πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες ήχου. Το συγκεκριμένο headset ξεχωρίζει μεταξύ άλλων από την εκπληκτική ενσωμάτωση του φωτισμού RGΒ στη σχεδίαση των ακουστικών, η οποία εξασφαλίζει την επιλογή του φωτισμού των ακουστικών ανάμεσα σε 16,7 εκατομμύρια χρώματα. Έτσι είναι σίγουρο πως ο καθένας σας θα καταφέρει να ταιριάξει την αισθητική των ακουστικών, είτε αναλόγως του προσωπικού του γούστου και φυσικά του χώρου του.




Η προσωποποίηση των ακουστικών όμως δεν μένει μόνο στον οπτικό τομέα. Αντίθετα, όλη η γκάμα των προϊόντων Super X-Fi ενσωματώνει τεχνολογίες που επιτρέπουν με χαρακτηριστική ακρίβεια την εξατομίκευση του προφίλ ήχου ενός χρήστη. Αυτή αφορά περισσότερη λεπτομέρεια στην διαμόρφωση του περιβαλλοντικού ήχου (surround), τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την καλύτερη κατευθυντικότητα του ήχου αλλά και τη πιστότητα του στο υλικό που προβάλλεται.



Η χρήση των SXFI Gamer θα αναβαθμίσει και την επικοινωνία με τους φίλους σας. Το headset εξοπλίζεται με το νέο CommanderMic, που με την καινοτόμα τεχνολογία SXFI InPerson της Creative κατορθώνει να μεταφέρει καθαρότερα την ομιλία σας, χωρίς ενοχλήσεις από τον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι θα νιώσετε πως έχετε κοντά σας τους άλλους παίκτες της ομάδας σας, ενώ η τεχνολογία InPerson τους επιτρέπει να μεταφέρουν άψογα τη φωνή σας ακόμα και σε σενάρια εκτός gaming. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα SXFI Gamer έχουν αποσπάσει 23 βραβεία best-of-show στις CES 2019 και CES 2020 στις οποίες έχουν παρουσιαστεί. Σε αυτό συμβάλλει και η ποιοτική τους κατασκευή βέβαια. Τα ακουστικά συνδέονται σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή μέσω ενός άκρως ποιοτικού καλωδίου USB, το οποίο είναι και ενισχυμένο με kevlar, σχεδιασμένο να αντέξει μακροχρόνια χρήση. Η ποιότητα κατασκευής τους τα κάνει ιδανικά για κάθε χρήση. Τα SXFI Gamer διατίθενται στην ελληνική αγορά από τον Αύγουστο, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 129,99€.

Creative Pebble V3
Η Creative όμως δεν σταματά να προσφέρει λύσεις για ποιοτικό ήχο ακόμα και εκτός ακουστικών. Μιλάμε εξάλλου για μια εταιρεία με περισσότερα από 30 χρόνια στον χώρο του gaming, που πρωτοπόρησε ακόμα και τη δεκαετία του 1990 με τις πρώτες μέρες των καρτών ήχου Sound Blaster.  Σε περίπτωση που σας έχει ξεφύγει για οποιοδήποτε λόγο, η σειρά Pebble της Creative αποτελεί μια από τις ιδανικότερες λύσεις για φορητό ήχο με ξεχωριστό στυλ που είναι σίγουρο πως θα ταιριάζει σε κάθε σπίτι ή γραφείο.



Τα Creative Pebble V3 ακολουθούν την ίδια σχεδιαστική επιλογή με τους προκατόχους τους, τοποθετώντας τα ηχεία σε κλίση 45 μοιρών προς τα πάνω, εξασφαλίζοντας πως ο ήχος τους θα κατευθύνεται απευθείας προς τον ακροατή. Συνεχίζοντας με τα του ήχου, τα μεγάφωνα μεγέθους 2.25” που εσωκλείουν είναι πλήρους εμβέλειας, οπότε είναι δεδομένου πως παρέχουν ισχυρότερο και πιο πλούσιο ήχο σε σχέση με τα προγενέστερα Pebble V2. Η επεξεργασία Clear Dialog εξασφαλίζει δε πως οι ομιλίες κατά τη διάρκεια κλήσεων θα ακούγονται όσο το δυνατόν πιο καθαρά. Υπάρχουν όμως και σενάρια που χρειάζεται ένταση και εδώ τα Pebble V3 αριστεύουν, καθώς μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω τον ήχο, χωρίς δυσάρεστη παραμόρφωση στο αποτέλεσμα με το πάτημα ενός κουμπιού. Αν η τροφοδοσία τους γίνεται και από θύρα USB-C με ισχύ 10W, είτε από φορτιστές USB με την ίδια ισχύ (5V, 2Α USB A, οι πιο κοινοί φορτιστές κινητών τηλεφώνων ή tablet) είναι ικανά να παράγουν ήχο 50% πιο ισχυρό από το αρχικό Pebble.



Για το τέλος όμως αφήσαμε το καλύτερο χαρακτηριστικό των Pebble V3, που δεν είναι άλλο από τις πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας. Τα ηχεία παρέχουν δυνατότητα σύνδεσης μέσω ενός και μόνο καλωδίου USB Type C, αλλά και μέσω του AUX-in με jack μεγέθους 3,5mm που τα καθιστά συμβατά με τη πλειονότητα των συσκευών που πιθανότατα έχετε στη κατοχή σας. Επιπροσθέτως, υποστηρίζουν και ασύρματη σύνδεση μέσω του πρωτοκόλλου Bluetooth 5.0. Με μοναδικό στυλ, εξαιρετική ποιότητα ήχου αλλά και πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, είναι σίγουρο πως αξίζουν τη προσοχή σας. Τα Creative Pebble V3 θα τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Creative, με τιμή αγοράς 37,99€.

Creative Sound Blaster G3
Η αναβάθμιση του ήχου σας όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένη χωρίς έναν ενισχυτή ήχου που θα αναλάβει να επεξεργαστεί σωστά και να εξομαλύνει το αποτέλεσμα που φτάνει στα αυτιά σας. Και εδώ η Creative προσφέρει για ακόμα μια φορά τη λύση, μέσω του DAC, Sound Blaster G3. Ο εν λόγω ενισχυτής μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε Windows PC ή Mac ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με το PlayStation 4 αλλά και με το Nintendo Switch. Το Sound Blaster G3 προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να ενισχύσετε την ποιότητα και την ένταση του ήχου από οποιαδήποτε πηγή.



Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει το ειδικό mode Footsteps Enhander το οποίο αλλάζει τον ήχο έτσι ώστε να ακούγονται καλύτερα τα βήματα των αντιπάλων σε ένα παιχνίδι και να ξέρει έτσι κανείς από πού του έρχονται. Επιπλέον, μπορεί κανείς να κάνει ακόμα περισσότερες παραμετροποιήσεις μέσω του Soundblaster Command. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε PC μα και σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS. Μέσω αυτής μπορείτε να ρυθμίσετε και διαφορετικά επίπεδα για την ένταση του ήχου, με τον ενισχυτή εξόδου να στέκεται ικανός να οδηγήσει ακόμα και τα πιο δυνατά ακουστικά ή ηχεία, με ευκολία.



Σε συνδυασμό με την αναπαραγωγή ήχου στα 24bit/96KHz, είναι σίγουρο πως θα απολαύσετε την έξτρα λεπτομέρεια στον ήχο οποιαδήποτε συσκευή και αν έχετε συνδεδεμένη πάνω στο Sound Blaster G3. Τα Sound Blaster G3 θα τo βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Creative, με τιμή αγοράς 49,99€. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*