Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ασυναγώνιστη εμπειρία gaming με την οθόνη HUAWEI MateView GT!

*
Θέλετε να βλέπετε τους εχθρούς ακόμα και στο σκοτάδι; Με την οθόνη HUAWEI MateView GT 34’’ το gaming γίνεται απόλαυση!

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να ξέρει τη Huawei από τα smartphone, τα tablet, τα wearable και τα laptop της, όμως η εταιρεία κατασκευάζει και οθόνες.  Ένα από τα καινούρια της μοντέλα απευθύνεται στους gamers (και όχι μόνο). Ο λόγος για την HUAWEI MateView GT, ένα εντυπωσιακό και μεγάλο monitor , το οποίο μπορεί να προσφέρει μια μοναδική gaming εμπειρία σε όσους επιλέξουν να το βάλουν πάνω στο γραφείο τους, είτε παίζουν σε υπολογιστή (κυρίως) είτε σε κονσόλα.




Πρόκειται για ένα ultra wide panel διαγωνίου 34’’, το οποίο προσφέρει αναλογίες πλευρών 21:9, λειτουργεί σε ανάλυση 3440x1440 (3K) που τρέχει στα 165Hz, ενώ ταυτόχρονα είναι κυρτό με καμπυλότητα 1500R. Το panel είναι τοποθετημένο σε μια εξαιρετικά εύχρηστη βάση στήριξης που επιτρέπει στο χρήστη να αυξομειώνει το ύψος της οθόνης σε εύρος 11 εκατοστών και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας συνολικά κατά 25 μοίρες (μοίρες προς τα εμπρός και 20 μοίρες πίσω), δεν υπάρχει περίπτωση ο κάτοχός της να μη μπορέσει να βρει τις σωστές ρυθμίσεις ώστε η οθόνη να καλύψει όλο του το οπτικό πεδίο.



Κάτι που άλλωστε γίνεται ευκολότερα ακριβώς λόγω της μεγάλης καμπυλότητας. Έτσι, είτε παίζει κανείς Flight Simulator είτε Halo Infinite, θα μπορεί να βλέπει οτιδήποτε συμβαίνει στο παιχνίδι. Η εμπειρία gaming γίνεται ακόμα καλύτερη χάρη στην ενσωματωμένη στη βάση στήριξης, στερεοφωνική ηχομπάρα.



Αυτή προσφέρει πολύ καλύτερο ήχο από ότι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα monitor, καθώς δε μιλάμε για ηχεία πίσω από το panel που συνήθως έχουν οι οθόνες, αλλά για μια λύση αντίστοιχη με αυτές που αποκτά κανείς (συνήθως ξεχωριστά) για τη τηλεόρασή του. Μόνο που εδώ είναι κομμάτι της εμπειρίας που προσφέρει το HUAWEI MateView GT, η οποία εμπειρία γίνεται καλύτερη και ευκολότερη. Θέλετε να αλλάξετε γρήγορα την ένταση;



Απλώς σύρετε το δάχτυλό σας κατά μήκος του SoundBar για να ελέγξετε γρήγορα και διαισθητικά την ένταση. Και καθώς ανεβάζετε ένταση, θα δείτε ακόμα περισσότερα στην ενσωματωμένη, πολύχρωμη οθόνη FX που φωτίζεται — για αυτό το επιπλέον άγγιγμα μαγείας. Με το έξυπνο σύστημα διπλού μικροφώνου, που είναι ενσωματωμένο στην οθόνη HUAWEI MateView GT, η φωνή σας θα ακούγεται από απόσταση έως και 4 μέτρων, και περιμετρικά από γωνία 360° περίπου. Το έξυπνο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ενισχύει στη συνέχεια τη σαφήνεια, ώστε όχι μόνο να ακουστεί, αλλά ακόμα πιο σημαντικό, να γίνει κατανοητός, χάρη σε τεχνολογίες ακύρωσης echo και background noise. Να σημειώσουμε πως για την χρήση των μικροφώνων απαιτείται σύνδεση της οθόνης με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB, με τη σχετική θύρα USB Type-C της οθόνης να βρίσκεται πίσω από το εύκολα αφαιρούμενο μαγνητικό κάλυμμα στη πλάτη της οθόνης.



Η χρησιμότητας της συγκεκριμένης θύρας είναι πολλαπλή, καθώς λειτουργεί και σαν είσοδος εικόνας και σαν θύρα φόρτισης στα 10Watt, με το χρήστη να μπορεί έτσι να την αξιοποιήσει για να συνδέσει κάποιο laptop (πχ Huawei Matebook 14S) ή tablet (πχ Huawei Matepad 11) για να βλέπει το περιεχόμενό τους στη μεγάλη επιφάνεια της HUAWEI MateView GT, ενώ ταυτόχρονα φορτίζουν. Υπάρχουν και άλλες θύρες όμως, όπως 2 παραδοσιακές HDMI, μια συνδυαστική θύρα ακουστικών-μικροφώνου 3,5 mm και φυσικά μια Display Port.



Η τελευταία (αλλά και η USB Type-C) είναι οι καταλληλότερες για να μπορέσει κανείς να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του HUAWEI MateView GT, δηλαδή τη μέγιστη ταχύτητα ρυθμού ανανέωσης των 165Hz στη native ανάλυση της οθόνης 3440x1440.



Και πάμε στο δια ταύτα, την ίδια την οθόνη. Έχουμε ένα VA panel το οποίο όπως είπαμε λειτουργεί σε ανάλυση WQHD (3440x1440), προσφέροντας περισσότερα οριζόντια pixel από τα τυπικά 1440p monitor. Το panel υποστηρίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρωμάτα για πιο ακριβείς, αληθινές αποχρώσεις. Η ευρεία χρωματική γκάμα 90% DCI-P3 προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία και το Delta E <2 accuracy επιτρέπει σε κάθε χρώμα να λάμψει όπως φαίνεται στην πραγματικότητα. Προσφέροντας ταυτόχρονα φωτεινότητα της τάξης των 350nits και λόγο αντίθεσης 4000:1, η  οθόνη είναι συμβατή με το πρότυπο HDR10, ζωντανεύοντας ακόμα καλύτερα τα παιχνίδια που παίζει κανείς, με τα γραφικά να ρέουν απρόσκοπτα και ομαλά με εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο χάρη και στον υψηλό ρυθμό ανανέωσης της τάξη των 165 Hz.



Επιπλέον, μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει ειδικές λειτουργίες της οθόνης μέσω από το πλούσιο μενού επιλογών της, η πρόσβαση στο οποίο γίνεται μέσω ενός εύχρηστου μοχλού πέντε θέσεων. Η λειτουργία «Έλεγχος σκοτεινού πεδίου» επιτρέπει τη προσαρμογή της φωτεινότητα της οθόνης σε σκηνές χαμηλού φωτισμού, ώστε να μπορεί κανείς να εντοπίσει τον αντίπαλό πρώτος. Και όταν το κάνει, μπορεί να στοχεύσει πολύ πιο εύκολα με τα ψηφιακά σκοπευτικά στόχων «Crosshairs» της οθόνης. Ακόμα, είναι δυνατό να αλλάξει κανείς γρήγορα τις παραμέτρους της οθόνης για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών, επιλέγοντας ανάμεσα σε 8 διαφορετικές λειτουργίες, ειδικά σχεδιασμένες για παιχνίδια RTS, MOBA, first person shooters και πολλά άλλα.
Και φυσικά, η οθόνη έρχεται με πιστοποίηση από την TÜV Rheinland για Low Blue Light και Flicker Free, ώστε ο κάτοχος να μπορεί να απολαμβάνει ξεκούραστα την εμπειρία θέασης του HUAWEI MateView GT.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook και Instagram.   
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*