Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπληκτικά features στο νέο Samsung Health Monitor app

*
Το νέο Samsung Health Monitor app* αποτελεί την πρόταση της Samsung για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και του ηλεκτροκαρδιογραφήματος με τη βοήθεια ενός Samsung Galaxy Watch Active2 ή Galaxy Watch3** και του συμβατού Samsung Galaxy smartphone μας με Android 7.0+***.

Βλέπετε η νέα εφαρμογή Samsung Health Monitor υποστηρίζει με απλά βήματα την παρακολούθηση της αρτηριακής μας πίεσης. Σαν πρώτο στάδιο χρειάζεται να βαθμονομήσουμε το συμβατό Samsung Galaxy smartwatch μας με τη χρήση ενός πιεσόμετρου άνω βραχίονα και ρυθμίζοντας το προφίλ μας. Με αυτόν τον τρόπο, το smartwatch θα μπορεί πλέον να συγκρίνει και να αναλύει τους παλμούς μας για να μας ενημερώνει για την αρτηριακή μας πίεση, με το πάτημα ενός κουμπιού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγχρονισμός του ρολογιού με το πιεσόμετρο πρέπει να γίνεται μια φορά κάθε 28 ημέρες.




Οι τεχνολογικές εξελίξεις του Samsung Health Monitor app όμως δεν σταματούν εδώ. Η λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος αναλύει ηλεκτρονικά την δραστηριότητα της καρδιάς  μέσω ενός αισθητήρα στα smartwatches και οι χρήστες έχουν να κάνουν ορισμένα πράγματα από πλευράς τους για να την αξιοποιήσουν. Αρχικά, κατά την καταγραφή θα πρέπει να βεβαιωθούν πως το συμβατό Samsung Galaxy smartwatch εφαρμόζει σωστά στον καρπό τους, ενώ το σημείο στο οποίο ακουμπά ο αισθητήρας δεν είναι ιδιαίτερα ξηρό, για να έχουνε όσο το δυνατόν καλύτερη μέτρηση. Στη συνέχεια, μπορούν να στηρίξουν τον αγκώνα τους σε μια επίπεδη επιφάνεια και να αγγίξουν ελαφρά με το δάχτυλο από το αντίθετο χέρι τους το πάνω κουμπί στο smartwatch για 30 δευτερόλεπτα, ενώ το ρολόι παίρνει τις απαιτούμενες μετρήσεις. Και σε αυτήν την περίπτωση οι χρήστες θα πρέπει να κάθονται σε μια καρέκλα που τους στηρίζει σωστά και άνετα, ενώ θα πρέπει να έχουν αποφύγει την άθληση για πέντε λεπτά πριν.



Και οι δύο εκπληκτικές νέες λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες μέσω του Samsung Health Monitor app, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω του Galaxy Store και μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε τόσο με το Galaxy Watch Active2 όσο και με το Galaxy Watch3. Βασικό προαπαιτούμενο φυσικά είναι να έχουμε και smartphone*** της σειράς Samsung Galaxy, το οποίο θα τρέχει λειτουργικό Android έκδοσης Nougat (7.0) ή νεότερης.

* Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μετρήσεις μόνο σε ηλικίες 22 ετών και άνω.

Η εφαρμογή Samsung Health Monitor είναι «ιατροτεχνολογικό προϊόν». Χρησιμοποιήστε μόνο αφού διαβάσετε προσεκτικά τις Οδηγίες χρήσης, τις αντενδείξεις και τις προφυλάξεις. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ Ή TO SAMSUNG HEALTH MONITOR ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ Ή ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Το περιεχόμενο στον παρόντα ιστότοπο δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης για το Samsung Health Monitor μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.samsung.com/gr/apps/samsung-health-monitor/.

** Συμβατά ρολόγια: Samsung Galaxy Watch Active2 με Tizen έκδ. 4.0.0.8 και μεταγενέστερα, Samsung Galaxy Watch3 και μεταγενέστερα.
***Συμβατά smartphones: Samsung Galaxy smartphone με έκδοση Android 7.0 (Nougat) ή μεταγενέστερη.
Το άρθρο είναι χορηγούμενο από τη Samsung Electronics. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*