Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τα Devolo Magic 2 WiFi 6, η δικτύωση στο σπίτι είναι καλύτερη από ποτέ

*
Τα τελευταία 2 χρόνια άλλαξαν πολλές από τις καθημερινότητες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο τόσο συνολικά όσο και μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Τηλε-εργασία, τηλε-εκπαίδευση, video streaming, video conference, gaming και όλα αυτά πολλές φορές ταυτόχρονα από πολλά μέλη της ίδιας οικογένειας και από ακόμα περισσότερες συσκευές. Όλα τα παραπάνω απαιτούν, πέρα από γρήγορη σύνδεση στο Internet και ένα εξαιρετικό σύστημα δικτύωσης στο σπίτι. Το ολοκαίνουριο Devolo Magic 2 WiFi 6 είναι ικανό να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα, καθώς συνδυάζει τη καλύτερη τεχνολογία powerline με τη νεώτερη έκδοση ασύρματης δικτύωσης WiFi 6. Κυκλοφορεί σε δυο multiroom πακέτα, με το ένα να περιλαμβάνει δυο συσκευές powerline εκ των οποίων η μια ενσωματώνει και το WiFi 6 router και κοστίζει €239,9 και το δεύτερο στα €399,9 να διαθέτει 3 συσκευές με τις 2 να ενσωματώνουν WiFi 6 router. Όσοι θέλουν αργότερα να επεκτείνουν το δίκτυο τους, μπορούν να αγοράσουν ξεχωριστά έναν προσαρμογέα επέκτασης Add on στην τιμή των 179,90 €. Όλες οι τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η devolo παρέχει 3 χρόνια εγγύηση για όλα της τα προϊόντα της.



Η εγκατάσταση των συσκευών είναι παιχνιδάκι. Οι προσαρμογείς απλώς συνδέονται στις πρίζες και αξιοποιούν το υπάρχον ηλεκτρικό δίκτυο, για να στείλουν το σήμα του Internet με ταχύτητα έως 2.400 Mbps, σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού χρειάζεται. Το μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας Powerline είναι ότι καταφέρνει και ξεπερνά σημαντικά εμπόδια, όπως οροφές, τοίχους, έπιπλα ή ακόμα και συστήματα θέρμανσης δαπέδου, τα οποία έχουν την τάση να μπλοκάρουν το WiFi. Εφόσον τοποθετήσετε τον πρώτο προσαρμογέα και τους υπόλοιπους εντός δύο λεπτών, τότε όλοι συνδέονται αυτόματα μεταξύ του, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κανένα κουμπί! Στη συνέχεια, απλώς θα πρέπει να συνδέσετε ένα προσαρμογέα στο router χρησιμοποιώντας το καλώδιο Ethernet που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία και το devolo Magic είναι έτοιμο!



Στις νέες συσκευές devolo Magic 2 Wifi 6 που αποτελούν τη νεότερη ναυαρχίδα της εταιρείας, οι ειδικοί της devolo στην οικιακή δικτύωση συνδυάζουν την πιο προηγμένη τεχνολογία Powerline με το πιο ισχυρό πρότυπο WiFi. Χάρη στη μέγιστη ταχύτητα Powerline έως και 2.400 Mbps και την απόδοση WiFi έως και 1.800 Mbps, το Magic 2 WiFi 6 απογειώνει τα οικιακά δίκτυα! Η τεχνολογία Powerline μεταδίδει το σήμα του Internet, ενώ ταυτόχρονα παρέχει σε όλο το σπίτι εξαιρετικά σταθερό, μεγάλης εμβέλειας και γρήγορο WiFi, αξιοποιώντας νέα ασύρματα χαρακτηριστικά, όπως OFDMA, TWT και τη σύγχρονη τεχνολογία mesh. Οι προσαρμογείς που ανήκουν στη σειρά προϊόντων devolo Magic 2 WiFi 6, προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται ο οικιακός χρήστης, για να διασφαλίσει ότι τα πάντα λειτουργούν πιο ομαλά. Το καλύτερο από όλα είναι ότι, η χρήση των νέων τεχνολογικών χαρακτηριστικών δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις, καθώς είναι πλήρως αυτοματοποιημένες.



Για παράδειγμα, χάρη στο ειδικά βελτιστοποιημένο Target Wake Time (TWT), το WiFi 6 ελέγχει πολύ αποτελεσματικά το radio traffic και «θέτει σε αδράνεια», συσκευές που δε χρειάζονται εκείνη τη δεδομένη στιγμή συνεχή σύνδεση, για μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτή η δυνατότητα απενεργοποίησης των συνδέσεων WiFi πιο τακτικά και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια και αυξάνει την αυτονομία των συσκευών που χρησιμοποιούν το WiFi. Ένα άλλο εκ των βασικών χαρακτηριστικών του WiFi 6 είναι το OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access). Η νέα αυτή τεχνολογία διαμόρφωσης χρησιμοποιεί τις διαθέσιμες ζώνες συχνοτήτων πιο αποτελεσματικά. Τα κανάλια συχνοτήτων διαχωρίζονται σε μικρότερα, έτσι ώστε περισσότερες εφαρμογές ή συσκευές να μπορούν να επικοινωνούν σε ένα κανάλι ταυτόχρονα, οδηγώντας σε ταχύτερη μετάδοση μικρότερων πακέτων δεδομένων. Μιλώντας μεταφορικά, η «εθνική οδός» δεδομένων WiFi έχει διαμορφωθεί με πρόσθετες λωρίδες, ώστε η κυκλοφορία ναμπορεί να κινείται πιο ελεύθερα, σε σχέση με το παραδοσιακό WiFi.



Κατά την ανάπτυξη του WiFi 6, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στη βελτίωση της ζώνης των 5 GHz, αλλά και στις νέες τεχνικές εξελίξεις της ζώνης των 2.4 GHz, το οποίο και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πολλές από τις οικιακές συσκευές. Αυτές επωφελούνται από το αυξημένο όριο ταχύτητας στην «εθνική οδό» πληροφοριών. Συνολικά, το τελευταίο πρότυπο είναι ιδανικό για τα σύγχρονα νοικοκυριά καθώς χρησιμοποιείται από όλο και περισσότερες συσκευές WiFi από tablet μέχρι και σκούπες ρομπότ..



Εάν χρειαστεί, το devolo Cockpit σε desktop (Windows, MacOS, Linux) και το Home Network app για κινητά (Android, iOS) επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν με ακρίβεια τα ιδιωτικά τους δίκτυα και να προσαρμόζουν διάφορες ρυθμίσεις. Αυτό καθιστά δυνατή τη ρύθμισης πρόσβασης επισκεπτών, την ενεργοποίηση του γονικού ελέγχου και τη δημιουργία χρονοδιαγραμμάτων πρόσβασης στο Wi-Fi, κ.α. . Φυσικά, το λογισμικό της devolo βελτιώνεται συνεχώς με δωρεάν firmware updates. Η δυνατότητα αναβάθμισης των προϊόντων devolo είναι εξίσου αξιόπιστη με την ασφάλεια της online σύνδεσης που βασίζεται σε WPA3. Το τρέχων security standard της WiFi Alliance βασίζεται στο πρωτόκολλο WPA2 και χάρη στη βελτιωμένη κρυπτογράφηση 128-bit, προσφέρει ισχυρή προστασία από ανεπιθύμητη πρόσβαση. Αυτό προϋποθέτει ότι οι συσκευές που συνδέονται στο WiFi υποστηρίζουν κρυπτογράφηση WPA3. Για όλες τις άλλες συσκευές, το WPA2 εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*