Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To νέο flagship vivo X90 Pro 5G είναι η πανίσχυρη φωτογραφική δύναμη στα χέρια σου

*
Η vivo ξεκίνησε τη διάθεση στην Ελλάδα του 2ου Flagship Smartphone της. Ο λόγος, φυσικά, για το vivo X90 Pro 5G, την νέα "ναυαρχίδα" του κορυφαίου κατασκευαστή smartphone της Κίνας, με ασυναγώνιστης τεχνολογίας σχεδιασμό και υλικά παραγωγής. Ένα smartphone κατασκευασμένο να ξεχωρίζει οπτικά και ταυτόχρονα να ικανοποιεί κάθε φωτογραφική ανάγκη –και όχι μόνο- του κατόχου του. Αλλά ποιοι είναι οι βασικότεροι λόγοι για να αποκτήσει κανείς το νέο vivo X90 Pro 5G;



Μοναδική εμπειρία απεικόνισης φακού ZEISS 1 ιντσών σε φωτογραφίες και βίντεο
Όλοι πλέον γνωρίζουν τις δυνατότητες της vivo, όσον αφορά τος φωτογραφικές, κινηματογραφικές απεικονίσεις που μπορεί να χαρίσει σε κάθε χρήστη. Η κορυφαία εταιρεία smartphone στην Κίνα ωστόσο, δεν επαναπαύεται, ξεπερνώντας τον εαυτό της για ακόμη μία φορά! Η κύρια κάμερα με φακό ZEISS (Κορυφαία Γερμανική εταιρεία οπτικό-μετρικών) βασίζεται στο μεγαλύτερο αισθητήρα (IMX989) που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα σε smartphone, μεγέθους 1’’.



Ο αισθητήρας προσφέρει 77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας και σε συνδυασμό με το εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα του φακού, το vivo X90 Pro 5G μπορεί να κάνει τη νύχτα… μέρα. Ειδικά, για τους λάτρεις της ξαστεριάς, το X90 Pro 5G μπορεί να σου «χαρίσει» τον ουρανό με τα άστρα... στην κάμερά σου!



Επιπλέον, η επίστρωση χρώματος T* (το λεγόμενο T coating) που έχει χρησιμοποιήσει η Zeiss στους φακούς, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων ZEISS, προσφέρει προστασία από τις αντανακλάσεις φωτός πάνω στον ίδιο το φακό. Τι σημαίνει αυτό για την vivo; Επαναπροσδιορισμός στη φωτεινότητα της εικόνας, στην απόδοση στο λυκόφως και στην λαμπρότητα.
 

Αλλά δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που εκμεταλλεύονται το μεγάλο αισθητήρας αλλά και το βίντεο, με το vivo X90 Pro 5G να μπορεί να καταγράψει μέχρι και 8K βίντεο. Η δε συνεργασία της vivo με τη Zeiss και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί, απογειώνει το κινητό τόσο, ώστε να έχεις το τέλειο smartphone για επαγγελματικές φωτογραφίες και κορυφαίο βίντεο, πάντα και παντού, χωρίς καν να χρειάζεται να είσαι photo-expert! Με την vivo και το νέο X90 Pro 5G θα γίνεις!

Premium Design υψηλής τεχνολογίας και επαγγελματικού στυλ
Ο μοντέρνος σχεδιασμός του το καθιστά ξεχωριστό τόσο στην όψη όσο και στο χέρι. Ένα πανέμορφο smartphone με premium σχεδιασμό, που είναι ο ορισμός της κομψότητας και της πρακτικότητας. Με ξεχωριστό στυλ χάρη στην μοναδικά εκτελεσμένη ένωση αλουμινίου και μασίφ -συνθετικού δέρματος στο πίσω μέρος της συσκευής. Το vivo X90 Pro 5G είναι δε εύκολο στη χρήση ακόμα και με το ένα χέρι, έχοντας ένα λεπτό και ελαφρύ σώμα, με το χέρι να μπορεί να το κρατά άνετα χωρίς το smartphone να γλιστράει. Η πλάτη δε, με το σύστημα καμερών τοποθετημένο στη πάνω αριστερή πλευρά, θυμίζει τις παλιές compact φωτογραφικές μηχανές.




Καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία
Με 2 επεξεργαστές, η vivo είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα με smartphone τέτοιας ποιότητας στην απόδοση!  Από τη μια ο κύριος επεξεργαστής φροντίζει ώστε τα πάντα να τρέχουν γρήγορα, από τις καθημερινής χρήσης εφαρμογές που θα εγκαταστήσει κανείς στο λειτουργικό Android 13 μέχρι τα απαιτητικότερα παιχνίδια. Από την άλλη, ο ειδικός επεξεργαστής vivo V2 βοηθάει στο κομμάτι της λήψης φωτογραφιών τόσο από τη κεντρική κάμερα όσο και από τις άλλες δυο που βρίσκονται στη πλάτη (την ultra wide των 12MP και το portrait φακό των 50MP με 2x οπτικό zoom).



Το vivo X90 Pro 5G αποτελεί το πρώτο smartphone της αγοράς με δυνατότητα τριπλής προστασίας των ματιών από την ακτινοβολία του κινητού, με την εξίσου μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη, το λεγόμενο 10bit color. Η μεγάλη οθόνη Amoled υποστηρίζει και HDR10+ για ακόμα καλύτερη απόλαυση συμβατού περιεχομένου ενώ ισχυρό σύστημα στερεοφωνικών ηχείων ζωντανεύει κάθε ήχο που θα παίξει.



Και όλα τα παραπάνω ο κάτοχος της συσκευής μπορεί να τα απολαμβάνει χωρίς να αγχώνεται για την αυτονομία, καθώς από τη μια η μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία προσφέρει πολλές ώρες χρήσης και από την άλλη η υπερταχεία ενσύρματη (στα 120Watt) και ασύρματη (στα 50Watt) φόρτιση, του επιτρέπουν να περιμένει ελάχιστα μέχρι να έχει έτοιμο το vivo X90 Pro 5G για μια ακόμα μέρα απολαυστικής χρήσης του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*