Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται το 2021 οι 4Κ και 8K QNED TVs από την LG

*
Η LG αναμένεται να προσφέρει μέσα στο 2021 μια νέα σειρά τηλεοράσεων, τις 8K QNED TVs. Οι εν λόγω τηλεοράσεις χρησιμοποιούν μια νέα τεχνολογία Mini LED και θα μπουν ψηλά στις προτάσεις της εταιρείας για την αγορά των LCD. Παρόλα αυτά, η αιχμή της τεχνολογίας της LG στις τηλεοράσεις θα προσφέρεται μέσα από την σειρά των OLED, για άλλη μια φορά. H νέα αυτή τεχνολογία χρησιμοποιείται ήδη σε τηλεοράσεις της TCL (στις 8-Series και 6-Series) και στα μοντέλα της LG θα αφορά διαγωνίους έως και 86 ιντσών με αναλύσεις είτε 4Κ είτε 8Κ. Η απόδοση των Mini LED σε επίπεδο ελέγχου φωτός και αντίθεσης θα είναι καλύτερη και συγκεκριμένα η 86άρα τηλεόραση της LG χαρακτηρίζεται από 30.000 LED backlights και σχεδόν 2.500 local dimming zones. Περισσότερα για τις νέες αυτές QNED τηλεοράσεις έρχονται στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*