Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως και εντός της ημέρας η ανακοίνωση του νέου iPhone SE

*
Φαίνεται πως το νέο iPhone SE θα ανακοινωθεί σύντομα, ίσως και εντός της ημέρας. Πληροφορίες ιστοσελίδων του εξωτερικού, αλλά και μια θήκη της Belkin που ανέβηκε στο ίδιο το site της Apple μαρτυρούν πως σύντομα θα μάθουμε το νέο μοντέλο που θα αντικαταστήσει αυτό του 2016 και κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην καρδιά των Apple fans. Η εταιρεία του Κουπερτίνο θα χρησιμοποιήσει -όπως φαίνεται- και πάλι το όνομα iPhone SE, η συσκευή θα θυμίζει το iPhone 8 και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με χωρητικότητα 64GB, 128GB και 256GB, αλλά και τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και κόκκινο. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται το νεότερο A13 chip, που συναντάμε και στη σειρά iPhone 11, ενώ η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 4.7 ίντσες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*