Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε βαλίτσα μεταφοράς Xbox Series που κοστίζει περισσότερο από το Xbox Series S!

*
Το Xbox Series S είναι εύκολο στη μεταφορά και όπως είναι λογικό, μια τσάντα πάντα χρειάζεται. Ωστόσο, αυτό που είδαμε με την βαλίτσα της Nanuk δεν έχει ξαναγίνει, καθώς το κόστος της είναι μεγαλύτερο από αυτό της ίδιας της κονσόλας. Η Nanuk 938 Waterproof Hard Case μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό της και τις δύο κονσόλες νέας γενιάς της Microsoft και θα πωλείται έναντι 377 δολαρίων! Προσφέρει προστασία κατά της υγρασίας, του νερού και της σκόνης, ενώ είναι και ειδικά κατασκευασμένη για να απορροφά κραδασμούς. Μάλιστα, με τη χρήση μιας ειδική βαλβίδας προσαρμόζει και την εσωτερική πίεση, έτσι ώστε πχ. να μην υπάρχουν ατυχήματα από αναταράξεις στη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*