Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το HTC Vive Pro

*
H HTC ανακοίνωσε το Vive Pro VR headset, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από 5 Απριλίου 2018. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το κόστος της συσκευής είναι $799, κάτι που την απομακρύνει από τα πλαίσια της οικιακής ψυχαγωγίας. Ως "αντάλλαγμα" οι χρήστες θα μπορέσουν να απολαύσουν ανάλυση 2880x1600p, ενώ το headset διαθέτει και ενσωματωμένο σετ ηχείων, με δυνατότητες αναπαραγωγής ήχου 3D και αισθητήρες ακύρωσης θορύβου. Ακόμα, το Vive Pro είναι εξοπλισμένο με dual, depth-sensing cameras στο μπροστινό του μέρος και απομένει να δούμε ποια θα είναι η χρήση τους. Συνεργάζεται με τα υπάρχοντα controllers και base stations της Vive για room-scale tracking  και όσοι προβούν σε αγορά έως τις 3 Ιουνίου θα λάβουν έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Viveport. Το επερχόμενο λανσάρισμα του νέου headset έχει και "επιπτώσεις" στην τιμή του υπάρχοντος μοντέλου, το bundle του οποίου (συσκευή, συν controllers, συν base stations), θα κοστίζει πλέον $100 λιγότερο, δηλαδή $499.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*