Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν επίσημα τα Google Pixel 6 και Google Pixel 6 Pro

*
Έπειτα από αρκετούς μήνες φημών και διαρροών, ανακοινώθηκαν επίσημα τα Google Pixel 6 και Google Pixel 6 Pro, με χαρακτηριστικά που επικενρώνονται στις επιδόσεις, τις έξυπνες λειτουργίες και τη φωτογραφία.

Η αρχή γίνεται με το Tensor chip της Google. Διαθέτει επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, οι δύο από αυτούς Cortex-X1, δύο μεσαίου επιπέδου πυρήνες και τέσσερεις για τη βελτιστοποίηση της ισχύος. Επιπλέον, ο custom image processor φέρνει τη λεγόμενη computational photography σε νέο επίπεδο. Λειτουργίες όπως το Magic Eraser και το Face Unblur υπόσχονται πιο ποιοτικές πόζες. Το Portrait Mode προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, με βελτιωμένο διαχωρισμό του αντικειμένου της φωτογραφίας, ενώ οι χρήστες θα διαπιστώσουν ότι βελτιώσεις υπάρχουν επίσης στο Night Mode και το Astrophotography.


Το Google Pixel 6 Pro είναι μεγαλύτερο, με πιο εμφανείς αλλαγές σε σχέση με το Pixel 6. Η οθόνη του έχει μέχεθος 6,7, με ανάλυση 1440p και ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz. Είναι τύπου LTPO AMOLED, οπότε προσφέρει variable refresh rate για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Από την άλλη, το Pixel 6 είναι εφοδιασμένο με οθόνη τύπου AMOLED μεγέθους 6,4 ιντσών, με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Οι δύο συσκευές προστατεύονται με Gorilla Glass Victus και έχου ενσωματωμένο αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώμτος.

H βασική camera του Pixel 6 Pro έχει ανάλυση 48MP με 4x zoom, που η Google υποστηρίζει πως μπορεί να φτάσει τα 20x με τη βοήθεια της τεχνολογίας "Super Res Zoom". Οι άλλοι δύο αισθητήρες είναι κοινοί για τα δύο τηλέφωνα. Πρόκειται για έναν 50MP 1/1,3'' Samsung GN1, που συνδυάζει pixes για να δώσει αποτέλεσμα στα 12,5MP και υπερευρυγωνιος στα 12MP. Επιπλέον η selfie camera του Pixel 6 Pro είναι υπερευρυγώνια στα 11,1MP ενώ εκείνη του Pixel 6 μία standards στα 8MP.



Το Pixel 6 Pro έρχεται με μπαταρία 5.000mAh και το Pixel 6 διαθέτει μία μικρότερη, στα 4.600mAh. Και τα δύο φορτίζουν ενσύρματα στα 30W, ενώ ασύρματα στα 21W/23W, μέσω του Pixel Stand. Κανένας από τους δύο φορτιστές δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Το Google Pixel 6 Pro έρχεια σε χρωματισμούς Cloudy White, Sorta Sunny, Stormy Black και συνδυασμούς μνήμης/ αποθηκευτικού χώρου 12/128GB, 12/256GB και 12/512GB. Το Google Pixel 6 αναμένεται σε Sorta Seafoam, Kinda Coral, Stormy Black και μοντέλα των 8/128GB, 8/256GB. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*