Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Honor Magic4 Series smartphones στο MWC 2022

*
Από την HONOR, λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου σχετικά με τα προϊόντα που παρουσίασε στο πλαίσιο του MWC 2022.

"Το παγκόσμιο τεχνολογικό brand HONOR αποκάλυψε σήμερα μια ολοκαίνουργια premium σειρά προϊόντων στο Mobile World Congress 2022. H τελευταία προσθήκη στη ναυαρχίδα της σειράς smartphone της HONOR, είναι η ολοκαίνουργια σειρά έξυπνων κινητών HONOR Magic4, που αποτελείται από το HONOR Magic4 και το HONOR Magic4 Pro. Οι επαναστατικές νέες συσκευές διαθέτουν τεχνολογία αιχμής για να προσφέρουν νέες καινοτομίες στον σχεδιασμό, την οθόνη, τη φωτογραφία, τη βιντεοσκόπηση, την απόδοση και την προστασία στην ιδιωτικότητα. Η HONOR αποκάλυψε επίσης τα ολοκαίνουργια HONOR Watch GS 3 και HONOR Earbuds 3 Pro, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της.


«Στην HONOR, αναρωτιόμαστε πάντα, τι μπορούμε να κάνουμε για να λύσουμε τα προβλήματα των χρηστών και να δημιουργήσουμε την καλύτερη εμπειρία για αυτούς. Η κορυφαία σειρά HONOR Magic Series είναι μια πραγματική καινοτομία που δείχνει την δύναμη της τεχνολογίας μας και αποτελεί απόδειξη της στάσης μας να γινόμαστε συνεχώς σημείο αναφοράς στο κλάδο μας», δήλωσε ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR Device Co, Ltd. , η ολοκαίνουργια σειρά HONOR Magic4 προσφέρει μια μαγική εμπειρία σε χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Εξοπλισμένη με την τελευταία πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G Mobile, η σειρά HONOR Magic4 προσφέρει στους χρήστες ασυναγώνιστη ισχύ και απόδοση. Με την υποστήριξη της Qualcomm 7th Gen AI Engine και Cortex-X2 CPU, η σειρά HONOR Magic4 διαθέτει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας, ενώ επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, η σειρά HONOR Magic4 βελτιώνει την απόδοση της CPU κατά 20%, την απόδοση της GPU κατά 30% και τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης κατά 300%. Η σειρά HONOR Magic4 είναι εξοπλισμένη με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ομαλή και σταθερή απόδοση.  

Η σειρά HONOR Magic4 υποστηρίζεται από το HONOR Turbo που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του chipset. Το HONOR OS Turbo X διασφαλίζει ότι το hardware και το λογισμικό συνεργάζονται άψογα για να βελτιώσουν την κατανάλωση ενέργειας. Σχεδιασμένο για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης στο gaming, η HONOR φέρνει πρώτη την τεχνολογία AI Super Rendering στη βιομηχανία στα παιχνίδια για κινητά, μέσω της GPU Turbo X, παρέχοντας εξαιρετικά υψηλό ρυθμό καρέ και συνδεσιμότητας ενώ παράγει λιγότερη θερμότητα και μειώνει το χρόνο απόκρισης ικανοποιώντας επαρκώς την απαίτηση του παίκτη για υψηλή ποιότητα gaming και προσφέρει ομαλή ποιότητα παιχνιδιού.



Το HONOR Magic4 Pro διαθέτει την εμβληματική συμμετρική σχεδίαση «Eye of Muse» της HONOR με οθόνη LTPO Quad-Curved 6,81 ιντσών και εξαιρετικά λεπτά πλαίσια για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία θέασης και απίστευτη άνετη αίσθηση όταν ο χρήστης κρατά τη συσκευή.
Η οθόνη του HONOR Magic4 Pro μπορεί να εμφανίσει έως και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και υποστηρίζει 100% DCI-P3, δίνοντας πιο ευκρινή, πιο αληθινά χρώματα όπως φαίνεται στον κινηματογράφο και μια πιο ζωντανή εμπειρία παιχνιδιού. Με το βίντεο HDR 10+, κάθε καρέ που προβάλλεται στο HONOR Magic4 Pro είναι πιο ζωντανό, χάρη στο υψηλότερο δυναμικό εύρος και την καλύτερη έγχρωμη οθόνη του. Με μια οθόνη LTPO νέας γενιάς και την τεχνολογία HONOR MotionSync, η σειρά HONOR Magic4 προσφέρει έξυπνο ρυθμό ανανέωσης από 1 Hz έως 120 Hz, ο οποίος προσαρμόζεται σε διαφορετικά στυλ περιεχομένου, εξασφαλίζοντας αυξημένη απόδοση ενέργειας και μια απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Το HONOR Magic4 Pro επιτυγχάνει επίσης αυτόματη και σε πραγματικό χρόνο μετατροπή από SDR σε HDR και αυξημένο ρυθμό καρέ με αντιστάθμιση κίνησης, με βάση την τεχνολογία MEMC, παρέχοντας μια πιο καθηλωτική και αυθεντική εμπειρία προβολής για όλους τους τύπους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων βίντεο υψηλής ευκρίνειας, γραφικά, ταινίες, παιχνίδια και άλλα.

Ιδανική για όσους περνούν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη, η σειρά HONOR Magic4 προσφέρει διαμόρφωση πλάτους παλμού (PWM) 1920 Hz, το υψηλότερο PWM που έχει επιτευχθεί ποτέ σε οθόνη LTPO, ελαχιστοποιώντας την καταπόνηση των ματιών και παρέχοντας μια άνετη εμπειρία θέασης, ακόμη και σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού. Το HONOR Magic4 Pro διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP68, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από τη σκόνη, τη βροχή και το νερό και μπορεί να βυθιστεί σε βάθη νερού έως και 1,5 m για 30 λεπτά.

Το HONOR Magic4 Pro αποτελεί σημείο αναφοράς στην βιομηχανία των smartphone, με έναν ισχυρό συνδυασμό Τριπλής Κάμερας που διαθέτει - μια ευρεία κάμερα 50 MP που περιλαμβάνει έναν έγχρωμο αισθητήρα 1/1,56 ιντσών, μια κάμερα 50MP 122o Ultra-Wide και μια κάμερα Periscope Telephoto 64MP- , όλα τροφοδοτημένα από την φωτογραφική τεχνολογία Ultra-Fusion που επιτρέπει στη συσκευή να παράγει εικόνες υψηλής ευκρίνειας ακόμη και όταν η φωτογραφία τραβιέται από μακριά.

Η Υπολογιστική Φωτογραφία με πολλές κάμερες επιτρέπει τη σύντηξη σε όλο το εύρος εστιακών αποστάσεων, παρέχοντας εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης. Η ευρεία κάμερα 50 MP και η κάμερα Ultra-Wide 50 MP προσφέρουν 65% αύξηση στην ευκρίνεια και τη σαφήνεια της εικόνας. Η 64MP Periscope Telephoto Camera προσφέρει οπτικό ζουμ 3,5x και ψηφιακό ζουμ 100x, βελτιώνοντας περαιτέρω την ευκρίνεια και τη διαύγεια της εικόνας κατά 160%.
Βασισμένο στον αλγόριθμο Dual Chain Computational Photography / Videography της HONOR, το HONOR Magic4 Pro μπορεί να τραβήξει εικόνες πραγματικά υψηλής ποιότητας ταυτόχρονα κατά τη λήψη βίντεο, η οποία δεν περιορίζεται από την ποιότητα εγγραφής βίντεο, όπως συνηθίζεται σε άλλα smartphone.

Προσφέροντας πλάνα σε κινηματογραφικό επίπεδο, η σειρά HONOR Magic4 διαθέτει το HONOR Magic-Log Movie Master και AI Film Effects. Με αυτό, η σειρά HONOR Magic4 προσφέρει την πρώτη εγγραφή βίντεο 10-bit Log 4K στη βιομηχανία στα 60 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο), ξεπερνώντας ένα άλλο σημείο αναφοράς του κλάδου.

Χρησιμοποιείται συνήθως για τη λήψη ταινιών επαγγελματικής ποιότητας, η μορφή Log επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώνουν την εμφάνιση των βίντεό τους με κινηματογραφικούς χρωματικούς τόνους σε ευκρίνεια HDR. Εξοπλισμένη με δυνατότητες Cinematic 3D LUT (Look Up Table), η σειρά HONOR Magic4 με τη μορφή Magic-Log βοηθά τους χρήστες να επεξεργάζονται τα βίντεό τους σε ανώτερες χρωματικές αποχρώσεις που ταιριάζουν στις ταινίες, επιτρέποντας στους εκκολαπτόμενους δημιουργούς να φέρουν χρώματα και διαθέσεις στυλ Χόλιγουντ στο περιεχόμενό τους.

Το HONOR Magic4 Pro τροφοδοτείται από μια εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία 4600 mAh που διαθέτει τον πιο ισχυρό συνδυασμό SuperCharge της HONOR για εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και συνδεσιμότητα όλη την ημέρα. Με ενσύρματο HONOR SuperCharge 100 W, το HONOR Magic4 Pro φορτίζει έως και 100% σε μόλις 30 λεπτά. Το HONOR Magic4 Pro είναι επίσης το πρώτο που υποστηρίζει την ασύρματη τεχνολογία HONOR SuperCharge 100W, η οποία τροφοδοτεί τη συσκευή σε φόρτιση 50% σε μόλις 15 λεπτά.

Η σειρά HONOR Magic4 διαθέτει το πιο πρόσφατο HONOR Magic UI 6.0 που βασίζεται στο Android 12, προσφέροντας μια σειρά από βελτιωμένες, προσαρμοσμένες δυνατότητες για να προσφέρει μια έξυπνη εμπειρία ζωής στους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Προσφέροντας μια πρωτοποριακή για ασφάλεια το HONOR Magic4 Pro κάνει το ντεμπούτο μιας ολοκαίνουργιας λειτουργίας «Privacy Calling» που υποστηρίζεται από AI και υποστηρίζεται από της τεχνολογία «Directional Sound Technology», αποτρέποντας τη διαρροή ήχου για περισσότερες ιδιωτικές τηλεφωνικές κλήσεις.

Το Directional Sound διαθέτει την πρώτη τεχνολογία διαίρεσης συχνότητας που υποστηρίζει ταυτόχρονη μετάδοση ήχου από τη μονάδα εκπομπής ήχου στην οθόνη και στον δέκτη. Η οθόνη και ο δέκτης συνεργάζονται για να προσαρμόσουν την ένταση του εισερχόμενου ήχου ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά περιβάλλοντα, διασφαλίζοντας ότι ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα ήσυχο περιβάλλον όπως το ασανσέρ, οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα σας δεν μπορούν να ακούσουν τη φωνή του καλούντος.

Το σύστημα διπλής ασφάλειας (HTEE+QTEE) της σειράς HONOR Magic4, που αναπτύχθηκε από κοινού με την Qualcomm με βάση την πλατφόρμα για κινητά Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, παρέχει βελτιωμένες απαιτήσεις ασφαλείας για βασικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Η σειρά HONOR Magic4 είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα ανεξάρτητο τσιπ ασφαλείας, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια για κωδικούς πρόσβασης και βιομετρικά στοιχεία όπως αναγνωριστικά προσώπου και δακτυλικά αποτυπώματα. Η κάμερα 3D βάθους του HONOR Magic4 Pro αξιοποιεί περαιτέρω τα βιομετρικά στοιχεία 3D αναγνώρισης προσώπου για να παρέχει ασφάλεια και προστασία υψηλού επιπέδου.

Το HONOR Magic4 Pro είναι επίσης εξοπλισμένο με τον 3D Sonic Sensor Gen 2 της Qualcomm, ο οποίος προσφέρει την πιο αποδοτική, λεπτότερη και πιο αξιόπιστη λύση ασφάλειας δακτυλικών αποτυπωμάτων στον κόσμο. Με 77% μεγαλύτερο χώρο ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, 1,7 φορές περισσότερες καταγραφές βιομετρικών δεδομένων και 40% μεγαλύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, το HONOR Magic4 Pro επιτρέπει τον έλεγχο ταυτότητας με ένα άγγιγμα χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα αντί για φως για την αναγνώριση και προστασία των χρηστών.

Εκτός από τα ασπρόμαυρα χρώματα, η σειρά HONOR Magic4 είναι διαθέσιμη σε ένα ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό κυανό και ένα κομψό χρυσό χρώμα. Αυτά τα premium χρώματα αποτελούν επιτομή της πλούσιας εμπειρίας της HONOR στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής αισθητικής με premium σχεδιασμό.

Το HONOR Magic4 Pro θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά το 2ο τρίμηνο του έτους.

Η HONOR παρουσίασε επίσης το HONOR Watch GS 3 το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά μηχανικά ρολόγια. Με κομψό σχεδιασμό με τη χρήση ποιοτικών υλικών όπως το ανοξείδωτο ατσάλι 316L, το ρολόι έχει σχεδιαστεί για να φοριέται άνετα όλη την ημέρα, ζυγίζει μόλις 44 γραμμάρια και διαστάσεις 10,5 χιλιοστά.

Το HONOR Watch GS 3 έρχεται με μια νέα μονάδα αισθητήρα PPG (Photoplethysmography) οκτώ καναλιών που ανιχνεύει ακριβή οπτικά σήματα. Μαζί με το AI Heart Rate Monitoring Engine που συνδυάζει πολλαπλούς αλγόριθμους για την εξάλειψη του θορύβου κατά την άσκηση, το HONOR Watch GS 3 βελτιώνει σημαντικά την ακρίβεια της λειτουργίας παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν καλύτερα την υγεία τους.

Υποστηρίζοντας περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης, το HONOR Watch GS 3 παρέχει επίσης δυνατότητες ακριβούς παρακολούθησης διαδρομής από το ενσωματωμένο L1/L5 Dual Frequency GNSS (Παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα πλοήγησης) όταν τρέχετε, κάνετε ποδήλατο ή πεζοπορία σε εξωτερικούς χώρους.

Το HONOR Watch GS 3 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: Midnight Black, Ocean Blue και Classic Gold. Η τιμή και η διαθεσιμότητα θα κοινοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.



Η HONOR ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου HONOR Earbuds 3 Pro. Τα αληθινά ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά (TWS) είναι εξοπλισμένα με σχεδιασμό διπλού οδηγού, ο οποίος περιλαμβάνει ένα δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης διαμέτρου 11 mm και ένα πιεζοηλεκτρικό κεραμικό tweeter υψηλής ανάλυσης, προσφέροντας πλούσιες και ευαίσθητες λεπτομέρειες ήχου και έντονο μπάσο.

Η καινοτόμος ικανότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος του HONOR Earbuds 3 Pro δημιουργεί νέες δυνατότητες στους χρήστες να παρακολουθούν στενά την υγεία τους.

Μειώνοντας τους ήχους περιβάλλοντος σε διάφορα επίπεδα, το HONOR Earbuds 3 Pro προσφέρει ανώτερη ποιότητα ήχου και απόδοση κλήσης με πλήρως ανεπτυγμένη τεχνολογία AI Active Noise Cancelling (AI ANC) και βελτιωμένη συνδεσιμότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν καθηλωτική μουσική και ήχο σε βάθος ενώ παίζουν ή σε κλήσεις συνδιάσκεψης.
Η τιμή και η διαθεσιμότητα των HONOR Earbuds 3 Pro θα ανακοινωθούν σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*