Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα Apple AirPods Studio και θα κοστίζουν περί τα 600 δολάρια

*
Η Apple ετοιμάζεται για την κυκλοφορία των AirPods Studio και ως εκ τούτου αφαίρεσε και από τα καταστήματα σχετικά προϊόντα από τις Bose, Logitech και Sonos. Οι πρώτες πληροφορίες που εμφανίστηκαν (μαζί με την πρώτη εικόνα) είναι πως θα υπάρξουν δύο εκδόσεις: μία premium από δέρμα και μέταλλο με τιμή περί τα 600 δολάρια, ενώ θα υπάρχει και ένα πιο προσιτό μοντέλο στα 350 δολάρια που θα είναι κατασκευασμένο από πιο φθηνά υλικά. Τα AirPods Studio δεν θα έχουν headphone jack, ενώ θα υποστηρίζουν την ενσύρματη λειτουργία μόνο μέσω USB-C port. Θα υποστηρίζουν Active Noise Cancellation και τα ακουστικά τους θα αναγνωρίζουν ποιο είναι τοποθετημένο στο δεξί αυτί και ποιο στο αριστερό αυτόματα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα παρουσιαστούν στο Apple Event της 13ης Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*