Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα Microsoft Surface που θα κυκλοφορήσουν επίσημα στην Ελλάδα

*
Η Microsoft Ελλάδας ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα ολόκληρης της σειράς φορητών υπολογιστών Microsoft Surface στην ελληνική αγορά. Διαθέτοντας φορητότητα και αξιοπιστία, οι υπολογιστές Microsoft Surface προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χώρου εργασίας κάθε χρήστη, με επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η αυξημένη ισχύς και απόδοση καθώς και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που τους καθιστούν ιδανικούς για επαγγελματικές εφαρμογές.



Οι συσκευές Surface έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να κάνετε ό, τι χρειάζεστε, από οπουδήποτε - μια ιδέα που έχει αποκτήσει νέα αξία από τότε που η Microsoft άρχισε να εργάζεται για αυτά τα προϊόντα. Αντί για αεροπλάνα, καφετέριες και γραφεία, πλέον εργαζόμαστε κάποιες φορές από το γραφείο του σπιτιού. Όμως η ανάγκη για συσκευές που μας κρατούν παραγωγικούς και συνδεδεμένους, δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη.

Αναλυτικά οι συσκευές που θα είναι επίσημα διαθέσιμες στην Ελλάδα (με διευρυμένη εγγύηση και ενισχυμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης) είναι οι εξής: Surface Go 2, Surface Laptop Go, Surface Pro 7,  Surface Pro X, Surface Laptop 3, Surface Book 3, Surface Studio 2 και Surface Hub 2S. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*