Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτές είναι οι επίσημες τιμές λιανικής των Xbox Series X και Xbox Series S στην Ελλάδα

*
Η Microsoft επιβεβαίωσε την κυκλοφορία των Xbox Series X και Xbox Series S και πλέον έχουμε και αποκλειστικές πληροφορίες για τις τιμές των δύο κονσολών στη χώρα μας. Σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχαμε αναφέρει πως τα συστήματα νέας γενιάς της αμερικανικής εταιρείας θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας κανονικά, στο πρώτο κύμα, στις 10 Νοεμβρίου και σε επαρκείς ποσότητες, ενώ και οι προ-παραγγελίες θα ανοίξουν στο επίσημο κανάλι διανομής από τις 22 Σεπτεμβρίου. Όπως λοιπόν επιβεβαίωσε τo Enternity από πολλές και διαφορετικές πηγές, οι τιμές για τα δύο next-gen συστήματα «κλείδωσαν» και για τη χώρα μας και είναι -όπως αναμενόταν- ελάχιστα αυξημένες λόγω της υψηλής φορολογίας. Έτσι, το Xbox Series S θα πωλείται έναντι €309,99, ενώ το Xbox Series X έναντι €509,99. H τιμή είχε εμφανιστεί πριν από μέρες στο επίσημο ελληνικό site του Xbox, ωστόσο κατέβηκε σχετικά άμεσα, μιας και δεν ήταν η τελική. Πλέον είναι οριστική και έχουμε ξεκάθαρα τα δεδομένα και από πλευράς αμερικανικής εταιρείας.



Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες κονσόλες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ελληνική σελίδα του Xbox, εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*