Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε τα PS5 games από τον SSD σε εξωτερικό δίσκο

*
Τα media που έχουν λάβει ήδη το PS5 τους έχουν αρχίσει να εξερευνούν κάθε πτυχή του και όπως φαίνεται τα PS5 games δεν θα μπορούν να μεταφέρονται εκτός του SSD της κονσόλας. Τουλάχιστον για αρχή. Τα next-gen games της κονσόλας θα πρέπει να «τρέχουν» από τον εσωτερικό δίσκο του συστήματος και αν τον δείτε να γεμίζει, δυστυχώς δεν θα μπορείτε να τα μεταφέρετε σε κάποιο εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο. Στην παρούσα φάση τουλάχιστον, η Sony δεν προσφέρει κάποια εναλλακτική και θα χρειαστεί απλά να τα διαγράψετε και να τα κατεβάσετε εκ νέου, αν τα χρειαστείτε ξανά. Μπορεί σε πρώτη φάση ο όγκος των αρχείων να μην είναι τεράστιος και να μην φαντάζει όλο αυτό σαν τεράστιο πρόβλημα σε όσους έχουν μια γρήγορη σύνδεση, αλλά δεν παύει να είναι ένα θέμα που σίγουρα θα ταλαιπωρήσει χρήστες. Μέχρι να διορθωθεί, τουλάχιστον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*