Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε ολόκληρη η νέα σειρά wearables της Samsung από την εφαρμογή της!

*
Μια αναβάθμιση στην εφαρμογή της Samsung για τον έλεγχο των wearables της αποκάλυψε ολόκληρο το lineup των προϊόντων που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στο Unpacked Event. Συγκεκριμένα, το Samsung Gear App εμφανίζει πλέον όλα τα νέα προϊόντα, στα οποία περιλαμβάνονται τα ασύρματα earbuds, ένα νέο smartwatch και ένα νέο fitness band. Το Samsung Galaxy Watch Active είναι το ρολόι που περιμέναμε ως Galaxy Sport και έχει αποκαλυφθεί σχεδόν πλήρως εδώ και μερικές μέρες. Θα έχει 40mm case και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα. Τα δύο νέα fitness bands της εφαρμογής είναι τα Galaxy Fit και Galaxy Fit e, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.



Τέλος, έχουμε επιβεβαίωση και για τα ασύρματα ακουστικά, τα οποία θα κυκλοφορήσουν ως Galaxy Buds και θα μπορούν να φορτίζουν και από την πλάτη του Samsung Galaxy S10. Περισσότερα την επόμενη εβδομάδα, όταν ο Δημήτρης Καρέτσος και το Enternity βρεθούν στο ειδικό event της Samsung.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*