Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή από την Βραζιλία ίσως μαρτύρησε την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5

*
Μια νέα πληροφορία από την αγορά της Βραζιλίας ίσως μαρτύρησε την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5. Συγκεκριμένα, το βραζιλιάνικο τεχνολογικό site Tecnoblog (ιδιοκτησίας GamesRadar) έχει στη διάθεσή του το εγχειρίδιο οδηγιών του PS5 Media Remote. Ο λόγος για το επίσημο αξεσουάρ της Sony για την κονσόλα που επιτρέπει την αναπαραγωγή multimedia αρχείων και την ενεργοποίηση υπηρεσιών όπως το Netflix. Στα 4 dedicated πλήκτρα της βραζιλιάνικης έκδοσης υπάρχουν εντολές ενεργοποίησης για τα Netflix, Spotify, YouTube και Disney+. Όπως σημειώνει ωστόσο το site, το Disney+ θα είναι διαθέσιμο μετά τις 17 Νοεμβρίου και άρα βγαίνει από τον συντάκτη το συμπέρασμα (μαζί με κάποιες άλλες πληροφορίες) ότι η κονσόλα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πριν από αυτήν την ημερομηνία.

Μάθετε τα πάντα για το PS5


Ακόμη, ένα tweet του Shinji Hashimoto που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο (και φαίνεται να έχει διαγραφεί), σημειώνει την συγκεκριμένη ημερομηνία. Με τη Sony να ανακοινώνει πάντως το PS5 Showcase για την Τετάρτη, η λογική λέει πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5 δεν είναι ακόμη πολύ μακριά μας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*