Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαφορετικού τύπου ανεμιστήρα έχουν κάποιες κονσόλες PS5, μικρές διαφορές στο θόρυβο (εικόνα)

*
Η Sony φαίνεται πως έχει χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικούς τύπους ανεμιστήρες για το PS5, κάτι που δικαιολογεί και τα διαφορετικά επίπεδα θορύβου που παράγουν ορισμένα συστήματα. Κάτι τέτοιο εντόπισε γαλλικό site, βγάζοντας και τη σχετική φωτογραφία. Η έρευνα ξεκίνησε όταν μία από τις δύο κονσόλες που είχαν στα χέρια τους έκανε περισσότερο θόρυβο και έτσι ξεκίνησαν το άνοιγμα και των δύο. Ανακάλυψαν λοιπόν πως η ιαπωνική εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει διαφορετικό ανεμιστήρα, προκαλώντας στη μία περίπτωση θόρυβο που καταγράφηκε στα 39db και στην άλλη 43dB. Από τα 5 συστήματα που έχει η συντακτική ομάδα στα χέρια της, οι 2 έχουν τον πιο αθόρυβο ανεμιστήρα, ενώ οι άλλες 3 τον πιο θορυβώδη. Δείτε τη σχετική φωτογραφία στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*