Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέα αδιάβροχα πληκτρολόγια από τη Razer

*
H Razer ανακοίνωσε δύο νέα gaming keyboards, τα Cynosa Chroma και Cynosa Chroma Pro. Και τα δύο πληκτρολόγια διαθέτουν Chroma lighting ανά πλήκτρο, πλήρως προγραμματισμένα macro keys, ten-key rollover (καθώς και anti-ghosting) και 1.000Hz polling rate, ενώ είναι αδιάβροχα. Επιπλέον, και τα δύο προϊόντα είναι τα πρώτα πληκτρολόγια που χρησιμοποιούν το λογισμικό Raze Synapse 3, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να επιλέγουν διάφορες παραμέτρους φωτισμού και απόδοσης και να δίνουν μια πιο προσωπική νότα στο πληκτρολόγιό τους. Τa Cynosa Chroma και Cynosa Chroma Pro θα είναι διαθέσιμα στην τιμή των 59,99 και 79,99 δολαρίων, αντιστοίχως, ενώ μέσω του παρακάτω trailer μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το Cynosa Chroma Pro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*