Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντείνεται η φημολογία για πώληση της Honor από την Huawei

*
Ιδιαίτερα έντονες είναι οι φήμες των τελευταίων ωρών πως η Huawei έχει πάρει απόφαση να πουλήσει το τμήμα της Honor. Ρεπορτάζ του Reuters σημειώνει πως η κινεζική εταιρεία έχει αναθεωρήσει τα πλάνα της και έχει πλέον άλλες προτεραιότητες, αφού τα προβλήματα με την αμερικανική κυβέρνηση και τον Ντόναλντ Τραμπ έχουν προκαλέσει σημαντικά θέματα στις κυκλοφορίες των προϊόντων της. Η Huawei δείχνει (σύμφωνα με τα όσα γράφονται) να θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τα high-end προϊόντα και ως εκ τούτου, να ξεφορτωθεί (sic) την Honor που είναι ένα brand που εστιάζει περισσότερο στο κομμάτι του νεανικού κοινού και προσφέρει πιο προσιτές προτάσεις αγοράς. Το τίμημα της πώλησης αυτής υπολογίζεται πως μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 3,7 δισ. δολάρια και οι πρώτοι που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους είναι ο διανομέας της εταιρείας στην Κίνα (Digital China), η TCL και η Xiaomi.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*