Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Xiaomi Mi Max 3

*
Μετά από μια σειρά διαρροών, το Xiaomi Mi Max 3 αποκαλύφθηκε επίσημα. Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 6,9” με ανάλυση Full HD+ αναλογίας 18:9 και μπαταρία μεγέθους 5,500 mAh. Η συσκευή δανείζεται πολλα χαρακτηριστικά του Redmi Note 5. Στο εσωτερικό της χτυπάει το Qualcomm Snapdragon 636 chipset με οκταπύρηνη CPU στα 1,8 GHz. Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή κάμερα. Η κύρια στα 12 MP με f/1,9 aperture, μέγεθος pixel 1,4µm και AF με διπλή φάση αναγνώρισης. Η δευτερεύουσα είναι στα 5 MP με φακό f/2.0 lens για πορτραίτα. Η selfie κάμερα από την άλλη έχει αισθητήρα. Οι επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν Dual VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 και θύρα a USB-C. Ακόμα υπάρχει 3,5 mm audio jack. Το λειτουργικό είναι Android 8.1 και συνδυάζεται με το MIUI 9.5. Οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι 176,15 x 87,4 x 7,99 mm και ζυγίζει 221 γραμμάρια. Θα είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις Black, Champagne Gold και Blue και δύο configurations, 4 GB RAM + 64 GB αποθηκευτικού χώρου και 6 GB RAM + 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*