Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα τα χρωματιστά PS5 Console Covers και νέα χρώματα για το DualSense (videos)

*
Η ώρα των επίσημων χρωματιστών PS5 covers και τριών νέων χρωμάτων για το DualSense Controllers έφτασε. Η Sony ανακοίνωσε αρχικά πως θα δώσει στην αγορά τρία νέα χρώματα για το χειριστήριο της κονσόλας της, τα Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple, τα οποία έρχονται τον Ιανουάριο του 2022 για να προστεθούν σε αυτά των Cosmic Red και Midnight Black που κυκλοφόρησαν μετά το λανσάρισμα του συστήματος.



Για να ματσάρει όλα αυτά τα χρώματα και στο σύστημα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε και τα δικά της PS5 Covers που θα κυκλοφορήσουν κι αυτά σε αυτά τα πέντε χρώματα: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue και Galactic Purple. Η τοποθέτησή τους γίνεται με απλό τρόπο και θα είναι διαθέσιμα και για τις δύο εκδόσεις της κονσόλας, την κανονική και το PS5 Digital. Το κόστος για κάθε ένα από αυτά φτάνει στα 55 δολάρια, οπότε κάπου ανάλογα την αναμένουμε και για την Ευρώπη.



Tα Midnight Black και Cosmic Red PS5 console covers θα είναι διαθέσιμα τον Ιανουάριο σε επιλεγμένες αγορές (η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται σε αυτές), ενώ τα Nova Pink, Galactic Purple, και Starlight Blue PS5 console covers θα ακολουθήσουν μέσα στο πρώτο μισό του 2022.

Περισσότερες περιοχές θα ακολουθήσουν μέσα στο 2022 και ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*