Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει ανανεωμένο το Nokia 8110

*
Οι τηλεφωνικές συσκευές της δεκαετίας του '90 επανέρχονται στη μόδα και αυτό χάρη στη Nokia, που εκείνη την εποχή ήταν η κορυφαία εταιρεία του χώρου. Αυτή τη φορά ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το Nokia 8110 “banana phone” που έγινε ιδιαίτερα γνωστό λόγω του ότι ήταν το βασικό gadget του Keanu Reeves στην ταινία The Matrix. Η συσκευή θα τρέχει σε Smart Feature OS και δεν θα υπάρχει πρόσβαση στις εφαρμογές που υπάρχουν σε άλλα Nokia Android smartphones. Παρόλα αυτά, η HMD θα δημιουργήσει ένα app store για τη συσκευή που θα περιλαμβάνει το Facebook και ταυτόχρονα θα δίνεται η ευκαιρία σε τρίτες εταιρείες να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές. Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά,το 8110 θα υποστηρίζει LTE στην Ευρώπη, όπου και θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις με dual-SIM. Ο επεξεργαστής του θα είναι ο Qualcomm 205 Mobile Platform, με 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη θα είναι τύπου QVGA, μεγέθους 2,4'' και στο πίσω μέρος θα υπάρχει camera 2MP. Εννοείται ότι θα υπάρχει το ανανεωμένο φιδάκι, ενώ η μπαταρία του θα διαρκεί έως και 25 ημέρες. Το Nokia 8110 θα είναι διαθέσιμο μέσα στο Μάιο, με τιμή €79.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*