Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εταιρεία αναλύσεων: Το Nintendo Switch θα κερδίσει το PS5 στην εορταστική περίοδο

*
Εταιρεία αναλύσεων εκτιμά πως το λανσάρισμα του PS5 δεν θα καταφέρει να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, η Ace Securities Co., αναφέρει πως η κονσόλα της Nintendo θα καταφέρει να κρατηθεί ψηλά και αυτές τις γιορτές, παρά το λανσάρισμα του πολυ-αναμενόμενου PS5. Ως στοιχεία που οδηγούν σε αυτά τα συμπεράσματα είναι πρώτον η πορεία της κονσόλας και του software της μέχρι στιγμής για το 2020, καθώς και η διαφορά που θα υπάρχει στην τιμή ανάμεσα στις δύο κονσόλες. Μέσα σε όλα, υπολογίζεται και πως η διάθεση του PS5 σε επίπεδο ποσοτήτων θα είναι περιορισμένη, κάτι που δεν θα βοηθήσει την Sony να καταγράψει τις πωλήσεις που μπορεί όντως να κάνει η νέα της κονσόλα. Προς το παρόν δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για το PS5, ωστόσο βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα ιδιαίτερη κινητικότητα από πλευράς Sony, οπότε ίσως δεν θα αργήσει ιδιαίτερα να υπάρξει κάποια εξέλιξη στα πολλά ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα.

Βρείτε στη συνέχεια μια απόδοση της ανάλυσης που έκανε η Ace Securities στα αγγλικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*