Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για το Samsung Galaxy Fold

*
Κατά τη διάρκεια του Samsung Galaxy Unpacked event η εταιρεία αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το αναδιπλούμενο tablet/ smarphone που ετοιμάζει. Η συσκευή θα ονομάζεται Samsung Galaxy Fold και αναμένεται να είναι διαθέσιμο από 26 Απριλίου 2019, με τιμή που θα ξεκινάει από τα $1.980. Θα υπάρχει τόσο LTE όσο και 5G έκδοση. Η Samsung χρησιμοποιεί την τεχνολογία Infinity Flex Display, που επιτρέπει στο 7,3'' τηλέφωνο να διπλώνεται και να χωράει στην τσέπη.



Η ανάλυση της οθόνης είναι 1536 x 2152 και όταν διπλώνεται, προκύπτει οθόνη μεγέθους 4,6'' (840 x 1960) που χρησιμοποείται για το phone mode. Για μεγαλύτερες ταχύτητες η Samsung χρησιμοποιεί 512GB Universal Flash Storage 3.0 (eUFS), με επεξεργαστή 7nm και 12GB RAM. Επιπλέον, υπάρχουν δύο μπαταρίες, που διαχωρίζονται απόλυτα κατά το δίπλωμα, όμως συνδυάζονται σε μία από το λειτουργικό Android. Επιπλέον, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει τριπλή κάμερα που θα χρησιμοποιείται τόσο σε tablet όσο και σε phone modes. Θα υπάρχει η δυνατότητα να τρέχουν τρία apps ταυτόχρονα και μέσω ενός app continuity system να είναι δυνατή η διαχείριση των ανοιχτών εφαρμογών όταν γίνεται η εναλλαγή από tablet σε phone mode. Εφαρμογές όπως WhatsApp, Microsoft Office και YouTube θα είναι πλήρως προσαρμοσμένες και βελτιστοποιημένες για το Samsung Galaxy Fold.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*