Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε τα Apple Watch Series 6 και Apple Watch SE

*
H Apple ανακοίνωσε το Apple Watch Series 6 και το Apple Watch SE, που αποτελούν το μέλλον των δημοφιλών smartwatches της. Το Series 6 διατηρεί σε γενικές γραμμές τον σχεδιασμό των Apple Watch Series 4 και Series 5, μόνο που έρχεται με μια σειρά από νέους αισθητήρες για την παρακολούθηση των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα και την καλύτερη παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου. Σύμφωνα με την Apple για της μετρήσεις των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα χρησιμοποιούνται ερυθρές και υπέρυθρες ακτίνες και όλα γίνονται μέσα σε 15 δευτερόλεπτα.

Το Series 6 έρχεται με τον νέο επεξεργααστή S6 που υπόσχεται 20% μεγαλύτερη ταχύτητα. Θα τρέχει το watchOS 7 και ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του είναι το Family Setup. Αυτό θα επιτρέπει στους γονείς να καθορίζουν ποιους θα μπορούν τα παιδιά τους να καλούν μέσω του ρολογιού, σε ποιους μπορούν να στέλνουν μηνύματα, να καθορίζουν ειδοποιήσεις που έχουν να κάνουν με την τοποθεσία, ενώ η εφαρμογή θα έχει και ειδικά do not disturb modes, που θα μπορούν να ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια που τα παιδιά βρίσκονται στο σχολείο.


Μέσω το watchOS 7, οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήρως ανανεωμένο Fitness app με νέα workouts, λειτουργία για το πλύσιμο των χεριών, προσαρμοσμένη στις οδηγίες για τον COVID-19 και δυνατότητα ανταλλαγής watchfaces με αλλους χρήστες.



Από την άλλη, το Apple Watch SE είναι ο διάδοχος του Apple Watch Series 3, που έχει ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια ζωής. Το μοντέλο διαθέτει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Apple Watch Series 6, όπως ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, αισθητήρα που μετράει το υψόμετρο, λειτουργίες παρακολούθησης του ύπνου αλλά και πλυσίματος των χεριών. Τα cellular models θα μπορουν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση επειγόντων κλήσεων, ακόμα και αν αυτές είναι διεθνής, μέσω του Emergency SOS feature.

Η συσκευή χρησιμοποιεί το S5 System in Package (SiP) και επεξεργαστή δύο πυρήνων, που η Apple υποστηρίζει ότι έχει διπλάσια απόδοση σε σχέση με εκείνον του Series 3. Θα τρέχει το watchOS 7, που έρχεται με νέο activity app (“Fitness Plus”), που περιλαμβάνει workout tracking και virtual classes. Επίσης, θα υποστηρίζει και αυτό το Family Setup και θα προσφέρει επτά επιλογές για watchfaces.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*