Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple αποκάλυψε τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X

*
Πριν από λίγο ο CEO της Apple, Tim Cook, αποκάλυψε επίσημα τα νέα smartphones της εταιρείας.  Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό γυαλί, ενώ αντέχουν τόσο τη σκόνη, όσο και το νερό. Τα νέα iPhones θα είναι διαθέσιμα σε Silver, Space Grey και το νέο Gold. To iPhone 8 διαθέτει οθόνη στις 4,7 ίντσες, με του iPhone 8 Plus να είναι στις 5,5. Τα ηχεία είναι δυνατότερα σε σχέση με αυτά του iPhone 7, ενώ στο εσωτερικό των νέων smartphones κρύβεται το νέο chip της εταιρείας, το A11 Bionic. To chip διαθέτει δύο performance cores, τέσσερις high-efficiency cores και είναι 30 τοις εκατό γρηγορότερο σε σχέση με το A10.



Από την άλλη, έχουμε το iPhone X με οθόνη στις 5,8 ίντσες Super Retina OLED ανάλυσης 2436x1125 και 458ppi, υποστήριξη Dolby Vision, HDR10 και True Tone. Στο εσωτερικό του κρύβει και αυτό το A11 Bionic, ενώ διαθέτει διπλές κάμερες στα 12-megapixel στο πίσω μέρος, με την TrueDepth Camera στο εμπρός μέρος να ενσωματώνει σωρεία αισθητήρων για να υποστηρίξει το σύστημα Face ID που παίρνει τη θέση του Touch ID. Ο χρήστης θα μπορεί να ξεκλειδώνει το τηλέφωνό με ανίχνευση του προσώπου του όποτε κοιτάει προς αυτό, με πολλαπλές δικλείδες ασφάλειες και μεγαλύτερη ακρίβεια από το Touch ID.



To iPhone X έρχεται σε δύο εκδόσεις, 64 και 256GB και η τιμή του ξεκινά στα 999 δολάρια, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 27 Οκτωβρίου, ενώ στα ράφια των καταστημάτων θα φτάσουν στις 3 Νοεμβρίου με την Ελλάδα να βρίσκεται στο πρώτο κύμα χωρών οπότε ισχύουν και για εμάς οι ημερομηνίες αυτές. Αντιστοίχως, τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου. Σε αυτήν την περίπτωση η Ελλάδα είναι στο δεύτερο κύμα, αφού άλλες χώρες θα παραλάβουν μία εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 22 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα νέα smartphones μέσω των παρακάτω trailers.











 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Raphael
    • Ή αλλιώς σου πουλάμε ένα σωρό χαρακτηριστικά που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ αλλά θα σε πείσουμε πως τα χρειάζεσαι και κάνουν μόνο τον μισθό 1.5 μήνα.

      Επίσης περιμένουμε απ την κυβέρνηση φόρο πολυτελείας για τους κατόχους Iphone πλέον.

    • Fulcizombie
    • Εδέησε η apple να βάλει αξιοπρεπή οθόνη σε ένα κινητό της , το x, και αυτό θα κάνει περίπου 1200€ . Αν και τρελός με την τεχνολογία δεν βλέπω το νόημα , με πολύ λιγότερα χρήματα αγοράζεις κινητό με άψογη οθόνη, κάμερα κ.λ.π
      Ακόμα και το hardware δεν υποστηρίζεται με σοβαρά games , αν υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει ένα portable των 1000+ ευρώ .

    • st4vr0s@p0p1!
    • Εμένα προσωπικά δε με εντυπωσίασαν τα κινητά αυτά! Ίσως μόνο η οθόνη του Χ.
      Θα περιμένω το 9!
      Εμπρός καλό μου 6!

    • jimmyMJ
    • Σχεδιασμός από γυαλί & αλουμίνιο, νέος πανίσχυρος A11 Bionic επεξεργαστής, Retina HD True Tone οθόνη, εξελιγμένες κάμερες και το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα φορητών συσκευών στον κόσμο, iOS 11 οτι πρεπει ειναι το κινιτο εγω εαν ειχα 1000 ευρω θα τα εδινα χωρισ δευτερη σκεψη για το νεο iphone

*