Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Elgato ανακοίνωσε το Elgato Stream Deck Pedal και επίσημο Discord plugin

*
Η Elgato ανακοίνωσε και λανσάρει ένα νέο Elgato Stream Deck Pedal μαζί με την επίσημη συνεργασία με το Discord. Το ειδικό αυτό περιφερειακό πωλείται έναντι 89,99 δολαρίων, φιλοξενεί στο επάνω μέρος του τρία πετάλια που μπορούν να δώσουν σχετικές εντολές μέσω hardware και είναι ιδανικό για όσους κάνουν stream και θέλουν να χρησιμοποιήσουν διάφορα εφέ, να αλλάζουν εύκολα σκηνές ή και κάμερες. Παράλληλα, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για άτομα με προβλήματα στα άκρα που δεν μπορούν να αξιοποιήσουν ένα παραδοσιακό Stream Deck. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο για χρήση τόσο σε άσχετα με το streaming apps (πχ. Photoshop), αλλά και συμβατό με μια σειρά macro εντολών.



Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε και το επίσημο Discord Steam Deck Plugin που υποστηρίζει απομόνωση του μικροφώνου και άλλες πολλές λειτουργίες που θα διευκολύνουν τη χρήση τους με την δημοφιλή πλατφόρμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*