Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HTC είναι ακόμη εδώ και ανακοίνωσε το HTC Desire 21 Pro 5G smartphone (video)

*
Μπορεί να έχουμε καιρό να ακούσουμε κάτι από πλευράς HTC, αλλά η εταιρεία επανέρχεται στο προσκήνιο των Android smartphones, ανακοινώνοντας το HTC Desire 21 Pro 5G. Το μοντέλο έρχεται με οθόνη Full HD 6.7 ιντσών και IPS Panel με δυνατότητα 90Hz refresh rate, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε έναν Snapdragon 690, 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD slot. Από πλευράς καμερών, θα υπάρχουν 4 στο πίσω μέρος (48MP, 8MP ultrawide, 2MP macro, 2MP depth) και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 5.000mAh. Θα κυκλοφορήσει με Android 10 και θα πωλείται έναντι 11.990 TWD (€352) στην αγορά της Ταϊβάν. Ρίξτε μια ματιά στη νέα συσκευή μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*