Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LG αρνείται τις φήμες πως καθυστερεί το LG Rollable smartphone της

*
Το Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου πήραμε μια πρώτη ιδέα (υπό τη μορφή ενός Marvel-οειδούς tease) του Project I. Μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2021, υπό την ομπρέλα της CES, η LG παρουσίασε το επόμενο μεγάλο βήμα αλλαγής του form-factor των κινητών τηλεφώνων - το LG Rollable. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη συσκευή της αγοράς που εξοπλίζεται με μια κυλιόμενη / πτυσσόμενη οθόνη, έχοντας μάλιστα ημερομηνία κυκλοφορίας εντός του έτους που διανύουμε. Σύμφωνα όμως με αναφορές του Yonhap News η κατάσταση φαίνεται να έχει πάρει μια εντελώς διαφορετική τροπή, αφού βάσει του ρεπορτάζ του, η εταιρία παρουσιάζεται να έχει ανακοινώσει στους προμηθευτές υλικών της την παύση παραγωγής του τηλεφώνου. Στον αντίποδα αυτών, εκπρόσωπος της LG δήλωσε στο The Verge ακράδαντη άρνηση πως οποιαδήποτε τέτοια απόφαση για μελλοντικά προϊόντα του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας έχει οριστικοποιηθεί.



Η εν λόγω απάντηση περισσότερο ρίχνει λάδι στη φωτιά παρά την κατευνάζει, δεδομένου μάλιστα πως η LG έχει προσφύγει πρόσφατα σε αντίστοιχες υπεκφυγές όταν ο κορεάτικος δημοσιογραφικός γίγαντας TheElec ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως η ίδια εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την αγορά. Η εταιρία αρνήθηκε τις φήμες και ανάγκασε το Μέσο να κατεβάσει το άρθρο, μόνο για να τη δούμε λίγες ημέρες μετά να παραδέχεται αυτοβούλως πως η έξοδος υπήρξε όντως στο τραπέζι των συζητήσεων. Ανησυχητικό είναι δε πως και στις δύο αυτές περιπτώσεις η διατύπωση των εκπροσώπων φέρει αρκετές ομοιότητες, μεταξύ των οποίων η φράση: “τίποτα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί”.

Από την άλλη, μια παύση παραγωγής δεν συνεπάγεται πάντα με ακύρωση ολόκληρου του project. Τις περισσότερες φορές μεταφράζεται σε αλλαγή της ημερομηνία κυκλοφορίας, ή πιο σπάνια σε κάποιον ανασχεδιασμό που κρίθηκε αναγκαίος. Την εποχή αυτή της πανδημίας οι καθυστερήσεις είναι ένα σύνηθες φαινόμενο ακόμη και σε συντηρητικά εγχειρήματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*