Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αναβιώνει το IntelliMouse

*
Σε μία κίνηση η οποία παντρεύει το διαχρονικό σχεδιασμό με την τεχνολογική υπεροχή του σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει στην αγορά το Classic IntelliMouse. Με προφανείς επιρροές από το πάλαι ποτέ κραταιό IntelliMouse Explorer 3.0, αυτή είναι η δεύτερη φορά όπου η αμερικανική εταιρία επαναφέρει το συγκεκριμένο design. Χωρίς να αποκαλύπτουν πολλά, στάθηκαν στην εξαιρετική ακρίβεια του περιφερειακού (έως 3,200DPI) ενώ θα διατηρεί τη σφιχτή αίσθηση στο mouse wheel κάτι το οποίο σίγουρα θα ανασύρει μνήμες από τις μέρες των Windows XP. Προς το παρόν η Microsoft τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Classic IntelliMouse. Βάσει όμως της ήπιας τακτικής προώθησης του, μπορούμε να μαντέψουμε ότι η τιμή θα κυμανθεί σε προσιτά, για το ευρύ κοινό, επίπεδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*