Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το Xbox Adaptive Controller

*
Όπως αναφέραμε πρόσφατα, η Microsoft προσπαθεί συνεχώς να παρέχει όλο και περισσότερη πρόσβαση στο gaming σε άτομα με κινητικές και άλλες παρεμφερείς δυσκολίες. Σε μια ακόμα τέτοια κίνηση παρουσίασε και επίσημα το Xbox Adaptive Controller, που εξωτερικά δεν διαφέρει από την εικόνα που είχε διαρρεύσει και συνδέεται σε Xbox One και PC μέσω του Xbox Accessories app. Το εντυπωσιακό είναι ότι στο πίσω μέρος του υπάρχουν 19 3,5 mm jacks, η standard σύνδεση για βοηθητικές συσκευές. Σε κάθε μία από αυτές μπορεί να συνδεθεί μια διαφορετική συσκευή, όπως foot pedals, microswitches, επιπλέον μεγάλα πλήκτρα και άλλα περιφερειακά.



Προσοχή, κάθε θύρα 3,5 mm κάνει συγκεκριμένη λειτουργία Xbox Controller, οπότε θα πρέπει να συνδεθεί το κατάλληλο περιφερειακό. Ακόμα, υπάρχουν θύρες USB για το mapping του δεξιού και αριστερού αναλογικού μοχλού και επιτρέπεται η λειτουργία Copilot. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να κάνουν το νέο χειριστήριο να συνεργάζεται με το Xbox One controller, κάνοντας map τις μισές λειτουργίες στο τελευταίο και τις μισές στο Adaptive Controller. Το Adaptive Controller θα είναι έτοιμο το 2018 και θα κοστίζει $99,99.



Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες από το νέο χειριστήριο, αλλά και ένα video σχετικά με το πως δουλεύει το Xbox Adaptive Controller.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*