Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αποκάλυψε το νέο Xbox Wireless Headset με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά (video)

*
Η Microsoft αποκάλυψε ένα νέο ασύρματο σετ ακουστικών, το νέο Xbox Wireless Headset. Το νέο περιφερειακό υπόσχεται απόδοση του ήχου στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο λεπτομέρειας, καθώς και απομόνωση της φωνής και λειτουργία auto-mute για τους online αγώνες. Το μικρόφωνο που βρίσκεται σε ένα από τα δύο ακουστικά είναι adjustable και μπορεί να ενσωματωθεί στο κυρίως σώμα για όσους δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία του είναι επαναφορτιζόμενη και μπορεί να προσφέρει έως και 15 ώρες λειτουργίας (πλήρης φόρτιση σε 4 ώρες, μία φόρτιση 30 λεπτών μπορεί να προσφέρει 4 ώρες λειτουργίας). Είναι ελαφρύ και εύκαμπτο για να μπορεί να χρησιμοποιείται για ώρες και να μεταφέρεται εύκολα, ενώ συνδέεται μέσω Bluetooth με κινητά τηλέφωνα για να μπορεί να απαντάει και σε κλήσεις ή και να μεταφέρει την αγαπημένη σας μουσική. Το νέο Xbox Wireless Headset είναι συμβατό με κονσόλες Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S, αλλά και υπολογιστές με λειτουργικό Windows.



Από πλευράς απόδοσης ήχου υποστηρίζει τα Windows Sonic, Dolby Atmos και DTX Headphone: X. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις 16 Μαρτίου σε επιλεγμένες αγορές και οι προ-παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα μέσω του Xbox.com και συγκεκριμένων μεταπωλητών.

Βρείτε περισσότερες στην επίσημη ελληνική σελίδα του Xbox και στη σχετική σελίδα που είναι ήδη διαθέσιμη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*