Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nvidia μειώνει τις επιδόσεις της RTX 3060 για να αποτρέψει τους crypto miners από την αγορά της

*
Σε μια εποχή που το crypto mining είναι στα καλύτερα του και η εύρεση μιας κάρτας γραφικών στην αγορά είναι είδος προς εξαφάνιση, η Nvidia προχωρά σε ριζικές λύσεις για την κυκλοφορία της RTX 3060. Η νέα RTX 3060 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Φεβρουαρίου και η Nvidia για να φροντίσει πως η νέα κάρτα της θα πάει στα χέρια των απλών καταναλωτών και όχι σε crypto miners, θα μειώσει τις επιδόσεις της RTX 3060 στο κομμάτι του mining.

H RTX 3060 θα προσφέρει κανονικά τις επιδόσεις που υπόσχεται στο gaming, όπως αναφέρει η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η Nvidia για να καταφέρει να διατηρήσει τις GeForce ως κάρτες γραφικών καθαρά για gaming, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά προϊόντων, με την ονομασία NVIDIA CMP που θα έχουν ως κύριο στόχο το crypto mining.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*