H Panasonic έχει την εμπειρία αλλά και τα φόντα για να εισέλεθει στο χώρο της εικονικής πραγματικότητας, δημιουργώντας τη δική της συσκευή. Επί του παρόντος είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη συσκευή και σε τι τιμή, όμως σίγουρα έχουν γίνει βήματα στην ανάπτυξη, καθώς η εταιρεία θα παρουσιάσει το προϊόν της κεκλεισμένων των θυρών αυτήν την εβδομάδα. Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι θα κινηθεί στα επίπεδα των Oculus Rift και PlayStation VR, σε αντίθεση με την Samsung που εστιάζει περισσότερο στα smartphones. Η συσκευή θα χρησιμοποιεί τεχνολογία OLED, ενώ θα υποστηρίζει 75 καρέ το δευτερόλεπτο.

Τέλος, η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη νέα της τεχνολογία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, οπότε έχει ακόμα αρκετό χρόνο για περαιτέρω βελτιώσεις.
Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity