Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Razer εξαγόρασε τη Nextbit

*
Με μια επίσημη ανακοίνωση η Razer ανακοίνωσε πως εξαγόρασε τη Nextbit. Πιο συγκεκριμένα η Razer έχει πλέον στην κατοχή της την πλειοψηφία των assets και το προσωπικό της Nextbit, υποσχόμενη όμως πως θα την αφήσει να συνεχίσει αυτό που ήδη κάνει, προσφέροντάς της περισσότερη τεχνογνωσία και οικονομική ενίσχυση. Υπενθυμίζουμε πως η Nextbit δημιουργήθηκε από πρώην υπαλλήλους των Google και HTC, κυκλοφορώντας το Robin, ένα smartphone που έλαβε σάρκα και οστά μέσω Kickstarter, υποσχόμενο να προσφέρει στο χρήση κυριολεκτικά απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, χάρη στη “βαριά” χρήση cloud storage. Το ποσό της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό, αν και το σημαντικό είναι το τι καινούριο θα δούμε μέσα από αυτή τη συνεργασία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*