Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony παρουσίασε νέους φακούς για E-mount

Η Sony αποφάσισε να μεγαλώσει λίγο ακόμη την οικογένεια φακών για το E-mount, την άρμοση που χρησιμοποιεί πλέον η πλειοψηφία των φωτογραφικών μηχανών της, με επιλογές που αυτονόητα προσφέρονται για διαφορετικού τύπου πλάνα, φιλοδοξίες και, φυσικά, βαλάντια. Ο λόγος λοιπόν για τέσσερις νέους φακούς και ισάριθμους νέους προσαρμογείς. Σημειώνουμε ότι όλοι οι φακοί είναι σχεδιασμένοι για αισθητήρες full frame. Δείτε την πλήρη λίστα, στη συνέχεια του άρθρου.



Distagon T* FE 35mm F1.4 ZA:
Ο ένας και μοναδικός φακός Zeiss από τη νέα σειρά έχει μικρές διαστάσεις και είναι ο πρώτος φακός FE με διάφραγμα F1.4. Η διάθεσή του ξεκινά τον Απρίλιο σε τιμή $1600.
FE 90mm F2.8 Macro G OSS:
Όπως προκύπτει και από την ονομασία, ο νέος αυτός φακός G προσφέρεται για κοντινές λήψεις macro. Έχει ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης SteadyShot και είναι ανθεκτικός σε σκόνη και υγρασία. Θα φτάσει στην αγορά τον Ιούλιο και θα κοστίζει $1100.
FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS:
Μεγάλο zoom σε full frame προσφέρει ο νέος αυτός φακός και, παρόλα αυτά, διατηρεί μικρές διαστάσεις για τα δεδομένα αυτών των εστιακών αποστάσεων, άρα η μεταφορά του είναι εύκολη. Θα φτάσει στα ράφια μέσα στο Μάρτιο.
FE 28mm F2:
Πρόκειται για ελαφρύ ευρυγώνιο φακό που προσφέρεται για τοπία και συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Θα κυκλοφορήσει το Μάριο με κόστος στα $450.

Σειρά έχουν οι τέσσερις προσαρμογείς, η διάθεση των οποίων ξεκινά το Μάρτιο. Στην ουσία πρόκειται για δύο προσαρμογείς, έναν για Wide-angle και έναν για Fisheye, με δύο εκδόσεις για τον καθέναν: μία για το φακό FE 28mm F/2 και άλλη μία για τους E 16mm F/2.8 and E 20mm F/2.8, δηλαδή για Full Frame και APS-C αντίστοιχα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*