Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi ανακοίνωσε τα Redmi G 2021 gaming laptops

*
Η Xiaomi αποκάλυψε δύο νέα gaming laptops, τα Redmi G 2021, ένα με επεξεργαστή Intel και ένα με AMD και τα δύο με κάρτες γραφικών Nvidia RTX. Έρχονται με οθόνη 16,1'' που υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz, ενώ θα υπάρχει και 72 Hz σε περίπτωση που η GPU δυσκολεύεται με κάποιο παιχνίδι. Για ψύξη χρησιμοποιείται το ανανεωμένο σύστημα Hurricane Cooling 3.0 με δύο ανεμιστήρες των 12V πέντε αεραγωγούς από χαλκό. Είναι εξοπλισμένα με 16 GB RAM, 512 GB αποθηκευτικού χώρου, Wi-Fi 6, DTS:X Ultra 3D audio και backlit keyboard με τρία επίπεδα φωτεινότητας.

Η έκδοση με επεξεργαστή Intel έρχεται με Core i5-11260H (Tiger Lake), με έξι πυρήνες και turbo frequency για ταχύτητα έως 4,4 GHz. Συνοδεύεται από κάρτα γραφικών GeForce RTX 3050 GPU.


Η έκδοση με επεξεργαστή AMD έρχεται με Ryzen 5800H, με οκτώ πυρήνες Zen 3 και μέγιστη ταχύτητα επίσης 4,4 GHz. Συνδυάζεται με κάρτα γραφικών GeForce RTX 3060 GPU και TDP έως 130W. Επιπλέον, η έκδοση με CPU της AMD έρχεται με φορτιστή στα 230W και εκείνη με Intel στα 180W.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*