Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Oculus Touch

Το Oculus Touch, το οποίο αποτελεί ξεχωριστό περιφερειακό του επερχόμενου Oculus Rift, θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2016, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μέσα από το επίσημο blog της. Το περιφερειακό ανακοινώθηκε στην Ε3 2015 και αρχικά η κυκλοφορία του είχε προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Σύμφωνα, όμως, με την εταιρεία, η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσει την τεχνολογία, ενώ έχουν σημειωθεί σημαντικές πρόοδοι  σε ό,τι αφορά στην εργονομία της συσκευής.



Η Oculus επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτή η καθυστέρηση δεν επηρεάζει την κυκλοφορία του Oculus Rift, το οποίο και αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2016 με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν πολύ σύντομα. Υποσχέθηκε επίσης μια «μεγάλη ανακοίνωση» παράλληλα με το λανσάρισμα του Oculus Touch και ότι θα αξίζει η αναμονή.


Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Oculus VR

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Oculus VR

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Oculus VR

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Oculus Rift
      • 8.1 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (4)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.oculusvr.com/ FOLLOWERS 3 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*