Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλείσιμο οικονομικού έτους με κέρδη ρεκόρ για την Apple

*
Η Apple ολοκλήρωσε το οικονομικό έτος 2021 με κέρδη ρεκόρ, βλέποντας αύξηση σε όλους τους τομείς. Τα έσοδα της εταιρείας για το τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο του συγκεκριμένου οικονομικού έτους άγγιξαν τα 83,4 δισεκατομμύρια δολάρια, χάνοντας για πολύ λίγο τα 85 δισεκατομμύρια, το νούμερο δηλαδή που είχε προβλέψει η Wall Street. Τα 38,9 δισεκατομμύρια προέρχονται από πωλήσεις iPhone (από 26,4 δισεκατομμύρια την αντίστοιχη περίοδο του οικονομικού έτους 2020), 8,3 δισεκατομμύρια από τις πωλήσεις iPad, ενώ οι υπηρεσίες της, τα wearables και τα αξεσουάρ της μέτρησαν τουλάχιστον 8,8 δισεκατομμύρια (ο κάθε τομέας).

Συνολικά, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2021 η Apple ξεπέρασε σε έσοδα τα 365,8 δισεκατομμύρια δολάρια, 33% περισσότερα από τα 274,5 δισεκατομμύρια του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*