Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Με μελλοντικά system updates θα βελτιστοποιείται η ψύξη του PS5

Το σύστημα ψύξης του PS5 θα βελτιστοποιηθεί με μελλοντικά firmware updates, ανάλογα με το πόσο τα επερχόμενα παιχνίδια θα θερμαίνουν τη μονάδα επεξεργασία της κονσόλας. Αυτά ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Yasuhiro Ootori, Mechanical and Thermal Design Engineer του PS5, ο οποίος αποκάλυψε τα πλάνα της Sony για το σύστημα ψύξης της APU. Να σημειωθεί ότι η APU ή Accelerated Processing Unit, είναι το βασικό chip του PS5, μία υβριδική CPU/GPU.

"Διάφορα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον και θα συγκεντρωθούν τα σχετικά δεδομένα από τη συμπεριφορά της APU. Το πλάνο μας είναι να βελτιστοποιήσουμε τη λειτουργία ψύξης με βάση αυτά τα δεδομένα", είπε ο Ootori.

Επιπλέον ο Ootori σημείωσε πως υπάρχουν τρεις αισθητήρες θερμοκρασίας στο mainboard της κονσόλας αλλά και μέσα στην APU. Όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη ρύθμιση της ταχύτητας του ανεμιστήρα, με βάση την εσωτερική θερμοκρασία της APU αλλά και την υψηλότερη θερμοκασία των αισθητήρων.

 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!