Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με μπαταρία 5.050 mAh και οθόνη LCD 6,5'' το Nokia G21

*
To Nokia G21 αποκαλύφθηκε επίσημα και η κυριότερη αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, είναι ότι χάρη στη μπαταρία χωρητικότητας 5.050 mAh μπορεί να λειτουργεί επί τρεις ημέρες δίχως φόρτιση. Επιπλέον η HMD πραγματοποίησε βελτιώσεις στα power saving modes, και πλέον το πρώτο επίπεδο εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιείται στο 20%, ενώ το δεύτερο στο 10%. Ακόμα, φορτίζει στα 18W (συμβατό με USB PD 3.0), όμως στη συσκευασία υπάρχει μονάχα φορτιστής 10W. Όσο για τις διαστάσεις του, το νέο smartphone είναι κατά 5% πιο λεπτό, με το ύψος του να μειώνεται από τα 9,2mm στα 8,5mm.

Μια ακόμα αναβάθμιση έχει να κάνει με την οθόνη. Το Nokia G21 έρχεται με LCD panel μεγέθους 6,5'' που υπστηρίζει ρυθμό ανανέωση έως 90 Hz.


Η κύρια camera στο πίσω μέρος είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 50MP και υποστηρίζεται Night, Συνοδεύευται από macro camera στα 2MP και αισθητήρα βάθους με την ίδια ανάλυση. Στο εσωτερικό του χτυπάει το Unisoc T606 chipset, με δύο πυρήνες Cortex-A75 και έξι A55. Η GPU του είναι η Mali G57 MP1. Συνοδεύεται από 4GB RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Υποστηρίζεται διπλή SIM και έχει τρεις υποδοχές, οπότε στην άλλη μπορεί να τοποθετηθεί κάρτα microSD. Ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στο πλάι και η βελτιωμένη λειτουργία face unlock θα αναγνωρίζει το πρόσωπό σας ακόμα και αν φοράτε μάσκα.

Το Nokia G21 τρέχει λειτουργικό Android 11 και θα λάβει τις αναβαθμίσεις σε Android 12 και Android 13. Θα γίνει διαθέσιμο σε χρωματισμούς Nordic Blue και Dusk και η τιμή του θα ξεκινάει από τα €170. Σε ορισμένες χώρες, η συσκευασία θα περιλαμβάνει headset, screen protector και jelly case.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*