Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τιμή €159 έρχεται το OnePlus Watch (trailer)

Η OnePlus αποκάλυψε επίσημα το πρώτο της smartwatch. Πρόκειται για το OnePlus Watch, με στογγυρό σασί από ανοξείδωτο ατσάλι, με οθόνη OLED 1,39'' ανάλυσης 326ppi. Έρχεται σε ένα μόνο μέγεθος, 46mm, με προστασία από sapphire glass και δύο πλήκτρα στη δεξιά πλευρά.



Το OnePlus Watch έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης πάνω από 110 αθλητικών δραστηριοτήτων, περιλαμβανομένης της κολύμβησης και διαθέτει πιστοποίηση κατά 5ATM + IP68 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο και αντέχει σε συνθήκες όπου υπάρχει υψηλή περιεκτικότητα σε σκόνη. Παράλληλα παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς και το ποσοστό οξυγόνου στο αίμα, όπως επίσης την ποιότητα ύπνου και τα επίπεδα άγχους.

Από άποψη συνδεσιμότητας το OnePlus Watch διαθέτει τεχνολογίες Wi-Fi, Bluetooth και GPS. Επίσης, είναι εφοδιασμένο με 1GB RAM και 4GB, από τα οποία τα 2GB είναι διαθέσιμα στους χρήστες. Τρέχει το λειτουργικό Watch OS της OnePlus και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να απαντάτε σε κλήσεις και να ρυθμίζετε την αναπαραγωγή της μουσικής.



Με νορμάλ χρήση, η μπαταρία της συσκευής διαρκεί δύο εβδομάδες με μία και μόνο φόρτιση. Τπ OnePlus Watch θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Απριλίου 2021 σε χρωματισμούς silver και black, με τιμή €159.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*