Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τριπλή και "κάτι" camera το Redmi K40

*
Όπως είναι γνωστό, το επόμενο high-end κεφάλαιο της σειράς Redmi ακούει στο όνομα K40 και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις 25 Φεβρουαρίου. Θέλοντας να ανεβάσει λίγο ακόμη την αγωνία του κοινού, η κατασκευάστρια εταιρία Xiaomi, ανάρτησε ένα ακόμη teaser του κινητού τηλεφώνου, επιτρέποντας μας μια κλεφτή ματιά στην "περίεργη" συστοιχία των καμερών του.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, το camera bump στην πίσω όψη του K40 φαίνεται να φιλοξενεί τρεις αισθητήρες, το οποίο επιβεβαιώνεται άλλωστε και το γυαλόστικτο κείμενο: AI TRIPLE CAMERA. Εκείνο που εγείρει όμως ερωτηματικά είναι η οπή κάτω από το μικρότερο φακό, αφού κανείς εκ της κοινότητας δεν έχει ακόμη αποκρυπτογραφήσει το τι ακριβώς είναι ή κάνει


Στα των χαρακτηριστικών, η αξιολόγηση της TENAA αποκαλύπτει την ύπαρξη μιας AMOLED οθόνης, μιας μπαταρίας 4.500mAh, καθώς και τη χρήση της ενδέκατης έκδοσης του λειτουργικού Android, ενώ πρόσφατη διαρροή θέλει τη συσκευή να έρχεται εξοπλισμένη με τον Snapdragon 870, αφού ο SD888 της Qualcomm είναι "κρατημένος" για τη ναυαρχίδα K40 Pro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*