Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπορείτε ήδη να ζητήσετε τον δωρεάν PS5 adapter για το PlayStation VR

*
Η Sony έχει ανακοινώσει πως για να λειτουργήσει το PlayStation VR στο PS5 χρειάζεται έναν ειδικό αντάπτορα, τον οποίο πλέον μπορεί αρχίζει και να προσφέρει δωρεάν. Η διαδικασία για να ζητήσετε τον αντάπτορα είναι απλή, αφού καλείστε απλά να συμπληρώσετε μια online φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε (στα ελληνικά) εδώ και χρειάζεται τα στοιχεία σας και το σειριακό αριθμό του PlayStation VR που έχετε στην κατοχή σας. Ο αντάπτορας χρειάζεται τόσο για το headset, όσο και για την PlayStation Camera, έτσι ώστε να λειτουργεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με αυτά στα χέρια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάσκα εικονικής πραγματικότητας και το συμβατό software χωρίς κανένα περαιτέρω πρόβλημα. Κάντε τώρα την εγγραφή σας μέσω του παραπάνω link.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*