Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο iPad Air από την Apple που μοιάζει με το iPad Pro

*
Η Apple αποκάλυψε ένα νέο iPad Air, που μοιάζει πολύ με το iPad Pro και θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Οκτώβριο. Είναι εφοδιασμένο με οθόνη 10,9'' Liquid Retina (2360 x 1640) και η Apple έχει μετακινήσει τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλήκτρο power στην κορυφή της οθόνης.

Στο εσωτερικό του υπάρχει το A14 Bionic της Apple, ένα 5nm chip με CPU έξι πυρήνων και 11,8 δισ. transistors. Η εταιρεία υπόσχεται 40% πιο βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο iPad Air και καλύτερα γραφικά, μέσω της νέας, τετραπύρηνης GPU.


Το νέο iPad Air θα χρησιμοποιεί USB-C, θα υποστηρίζει φόρτιση στα 20W και μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα 5Gbps. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, περιλαμβάνεται Wi-Fi 6, ενώ θα υπάρχουν και μοντέλα LTE.



Η συσκευή "δανείζεται" την 12MP οπίσθια camera του iPad Pro η οποία είναι και αναβαθμισμένη με ειδικές λειτουργίες για video stabilization. Στο μπροστά μέρος υπάρχει μία 7MP FaceTime HD camera, με smart HDR και καταγραφή video σε 1080p@60fps. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο Apple Pencil, που συγκρατείται στο tablet με μαγνήτες και επιπλέον υποστηρίζεται το Magic Keyboard, όπως επίσης το Smart Keyboard Folio και τα Smart Folio covers.

Το νέο iPad Air θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρωματισμούς, silver, space gray, rose gold, green και sky blue.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*