Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι διοργανωτές της IFA εκτιμούν πως η IFA 2021 θα είναι κανονική με παρουσία κοινού

*
Φαίνεται πως η IFA 2021 θα επιστρέψει στην φυσιολογική της μορφή, αφού κάτι τέτοιο εκτιμούν αυτή τη στιγμή οι διοργανωτές της για το event του Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση του 2020 ήταν μια μείξη digital και physical μορφής και το 2021 ίσως είναι διαφορετικό, αφού ήδη στο site αναφέρεται ο χώρος για τις 3-7 Σεπτεμβρίου. Κάποιες εταιρείες (όπως η Blaupunkt, η Metz και το Miele Group) έχουν ήδη δηλώσει το ενδιαφέρον τους για το φετινό event, κάτι που δίνει και ένα θετικό μήνυμα στους υπεύθυνους της έκθεσης. Αρκετές εταιρείες δήλωσαν θετικές στο ενδεχόμενο, αν και ακόμη παρακολουθούν την εξέλιξη της πανδημίας και θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους τους επόμενους μήνες. Μένει να δούμε αν όντως θα γίνει αυτό και αν θα έχουμε την πρώτη σημαντική επιστροφή event τεχνολογίας στην προ-COVID-19 εποχή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*