Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Ο νέος σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm θα αναγνωρίζει δύο δάχτυλα ταυτόχρονα στην οθόνη

Η δεύτερη γενιά σαρωτών δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm ανακοινώθηκε και οι προβολείς φωτίζουν τον 3D Sonic Max, που έρχεται να λύσει τα προβλήματα του προκατόχου του, 3D Sonic Sensor, παρέχοντας στους καταναλωτές έναν ανιχνευτή 17 φορές μεγαλύτερο. Χάρη στο μέγεθος του θα μπορεί, για την ακρίβεια, να ανιχνεύει δυο δακτυλικά αποτυπώματα την ίδια χρονική στιγμή προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη γενιά ανιχνευτών, με το όνομα 3D Sonic Sensors, σημείωσε ένα υψηλού επιπέδου λανσάρισμα με το Samsung Galaxy S10, παρουσιάζοντας όμως αρκετά τεχνικά προβλήματα στην πορεία. Τα περισσότερα από αυτά φαίνεται να οφείλονταν στις αρκετά μικρές διαστάσεις των ανιχνευτών. Οι νέοι 3D Sonic Max με διαστάσεις 20mm x 30 mm, έναντι των 4mm x 9mm των 3D Sonic Sensors, καταφέρουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την πλειοψηφία των προβλημάτων αυτών.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο CNET, ο Alex Katouzian, SVP και γενικός διευθυντής στην Qualcomm, τονίζει πως τα νέα 3D Sonic Max πρόκειται να αποφύγουν τις επιπλοκές που δημιουργούνταν παλαιότερα με τα διάφορα προστατευτικά οθονών. Επιπλέον, η δυνατότητα αναγνώρισης αποτυπωμάτων δύο δακτύλων ταυτοχρόνως αυξάνει αυτόματα και την ασφάλεια στις κινητές συσκευές.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!