Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πατέντα της Sony μαρτυρά haptic feedback για το PSVR 2

*
Το ότι η Sony δουλεύει πάνω στο PSVR 2 το γνωρίζουμε εδώ και καιρό και μια νέα πατέντα αρχίζει να μαρτυρά περαιτέρω πληροφορίες, όπως υποστήριξη για haptic feedback. Όπως φαίνεται λοιπόν (και αν επιβεβαιωθούν όσα διαβάζετε σε αυτές τις γραμμές), το PSVR 2 θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία haptic feedback του DualSense, ενώ φαίνεται πως θα υπάρχει ένας αισθητήρας που θα βοηθάει το σύστημα να ενημερώνει τον παίκτη αν φοράει σωστά τη νέα κάσκα. Μια σειρά από LED φωτάκια θα υπάρχουν στο περιφερειακό, χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο που και πως θα χρησιμοποιούνται. Υπενθυμίζεται πως κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί και πατέντες για νέα VR controllers, μιας και τα Move Controllers δεν είχαν σχεδιαστεί αρχικά για συνδυαστική χρήση με το PS VR. Δείτε στα παρακάτω γραφήματα τις πατέντες που καταχώρησε η ιαπωνική εταιρεία και αρχίστε να σκέφτεστε τι μπορεί να έρχεται.


Με click στην εικόνα, κάνετε zoom 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*