Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλούσια δώρα με τις προπαραγγελίες των Huawei P40

*
H Huawei παρουσίασε τη νέα σειρά smartphones P40 που θα είναι σύντομα διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά. Μάλιστα, οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και πλούσια δώρα περιμένουν όσους αποφασίσουν να αποκτήσουν μία από τις συσκευές της σειράς πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Πιο συγκεκριμένα.

Τα Huawei P40 και P40 Pro είναι διαθέσιμα σε Ice White, Black και Silver Frost, από την Πέμπτη 26 Μαρτίου. Όσοι προπαραγγείλουν μία από τις δύο συσκευές μέχρι και 8 Απριλίου 2020 θα λάβουν ως δώρο και ένα Huawei P30 Lite.


Το Huawei P40 Lite E διατίθεται σε Midnight Black και Aurora Blue από την Πέμπτη 26 Μαρτίου. Όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή μέχρι και 8 Απριλίου 2020 θα λάβουν ως δώρο και ένα Huawei Band 3e.

Το Huawei P40 Lite διατίθεται σε Midnight Black, Sakura Pink & Crush Green από την Πέμπτη 26 Μαρτίου. Όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή μέχρι και 8 Απριλίου 2020 θα λάβουν ως δώρο και ένα Huawei Υ7 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*